MW | 2023.07.16. 10:00
Újra ingyenesen látogatható a Boglári Szüreti Fesztivál
Negyvenhatodik alkalommal rendezik meg 2023. augusztus 17-20-a között a Boglári Szüreti Fesztivált bor- és gasztrokülönlegességekkel, kézműves vásárral, gyermekprogramokkal és színpadi koncertekkel. A rendezvényre való belépés ezúttal ingyenes lesz.

– Az elmúlt években rengeteg fejlesztésünk volt, és ennek eredményeként a Dél-Balaton egyik legszebb szabadstrandján, a Platán Strandon várunk mindenkit – mondta Mészáros Miklós, Balatonboglár polgármestere. Mint kiemelte, nem csak a magyarok, hanem a külföldi turisták is szívesen látogattak eddig is a Balatonboglárra és bíznak benne, hogy tovább nő azok száma, akik a városba mennek pihenni, kikapcsolódni. Ezen dolgoznak nap mint nap a képviselő testület tagjaival, a polgármesteri hivatal dolgozóival és a városért, a Balatonért tenni akarókkal – tette hozzá.

Trejtnar Anita fesztiváligazgató szerint a szinte példátlan összefogás a biztosítéka, hogy színvonalas programokkal várja a fesztivál a látogatókat. A nagyszínpadon koncertekkel, a zenepavilonnál már kora délutántól gyermek-, és ifjúsági programokkal várják a látogatókat.

Minden idők legnagyobb kézműves vásárán barangolhatnak órákon át az látogatók, miközben finomabbnál finomabb borokat, kézműves söröket, ízletes ételeket kóstolhatnak meg

a szabadtéri gasztroárusoktól, és önfeledten szórakozhatnak a színvonalas vidámparkban is. A programok összeállításánál talán az egyik legfontosabb cél az volt, hogy minden korosztály találjon neki tetszőt, de nem feledkezzünk meg a helyben működő vállalkozásokkal való együttműködésről sem. Az idei évben bevonják a Gömbkilátót is a programokba.

Az ingyenes fesztivál feltételeinek megteremtésében Balatonboglár Város Önkormányzata, képviselő testülete, a szervező Citiwings Event tulajdonosai és Móring József Attila kormánybiztos-országgyűlési képviselő dolgozott együtt, mely összefogáshoz csatlakozott védnökként Neszményi Zsolt Somogy Vármegye főispánja és Bíró Norbert Somogy Vármegye Közgyűlés elnöke is.

További részletek: sonline.hu

Nyitókép: sonline.hu

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva