sonline.hu | 2021.03.08. 17:00
Zulu zenére ropják a boglári kikötőben
Ezt látnod kell! Még egy robot is táncol a TikTokról induló kihívás videóban!

A balatonboglári Mathiász János középiskolát is beszippantotta a világjárvány egyik leggyorsabban terjedő kihívása, a Jerusalema Dance Challenge. A videómegosztóra feltöltött klipjükben az intézmény dolgozói ropják a dél-afrikai DJ fülbemászó dalára.

A videóban Balog Krisztián igazgató invitálja az intézmény hölgydolgozóit táncra, akik egytől-egyig eleget tesznek a hívásnak. Sőt még az iskolában található robot is az ismert ritmusokra kezd „dolgozni”.

A képkockákon olyan ikonikus helyszíneken táncolnak, mint a balatonboglári Csavargőzös, a Gömbkilátó, vagy a kikötő, no és természetesen a Siófoki Szakképzési Centrum Mathiász János Technikumának épülete.

A feltöltött videóhoz azt írták, hogy ezzel a kihívással szerették volna megmutatni azt, hogy lehetséges a boldogság, még akkor is, ha semmid nincs, vagy ha olyan időket élünk, mint most, a világjárvány kellős közepén. Ez a challenge a Covid-19 pandémia legvarázslatosabb és legérdekesebb kihívása.
A dalról a résztvevőknek az összetartozás és az életöröm jut először eszükbe, ezért is választották ezt a kihívást.

Ezekben a nehéz időkben sem szabad elfelejteni mosolyogni és mosolyt csalni mások arcára.

Bejárta a világot a vidám kihívás

A Jersualema tánckihívás az egyik legnépszerűbb téma a videómegosztón, amelyre eddig 2200 videó készült.
A TikTokon pedig futótűzként terjedt el a kihívás, ott közel 465 millió verzió található belőle, melyek között egészségügyi dolgozókat, tűzoltókat is láthatunk, amint a begyakorolt koreográfiát bemutatják. Az egész kihívás úgy kezdődött, hogy egy angolai csoport februárban készített magáról egy videót, amin a Jerusalema című dalra táncolnak, miközben esznek.
Az érdekesség pedig az volt, hogy a tányérok közül egy sem esett le a mutatvány közben. A felvétel szinte azonnal népszerűvé vált, s mára már stewardessek, drindl-be öltözött osztrák hölgyek, ír és svájci rendőrök táncolnak a zulu nyelvű dalra a világ különböző pontjain, így tengerparton, városban, parkban, reptéren, templom előtt.

Forrás: sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva