metropol.hu | 2021.07.10. 12:00
„Most nem panaszkodom” - Gregor Bernadett a Balaton mellett töltődik fel
A Jászai Mari-díjas színésznő hosszú kényszerpihenő után májusban végre visszatérhetett a színpadra, és reméli, hogy ősszel ugyanúgy folytatódhatnak tovább a színházi fellépések és nem lesz szükség újabb korlátozásokra a koronavírus miatt.

Gregor Bernadett már nagyon várta ezt a pillanatot, hiszen lelkileg rettenetesen megviselte a pandémiás időszak, ám most már csak a jövőre koncentrál.

Kiéhezett emberek

A sztár több darabbal is járja az országot, rendezői székbe is ült, miután közel másfél évig nem volt munkája.

– A közönség és a színészek is ki voltak már éhezve az előadásokra. Nagyon jó látni minden alkalommal, hogy mennyire örülnek egy-egy előadásnak, nevetnek, tapsolnak, ez pedig minket, színészeket is feltölt. Nagyon hiányzott ez az érzés, és csak remélni tudom, hogy most már nem fog közbeszólni a vírus, és folytathatjuk szeptembertől, amit elkezdtünk.

Reméli, hogy nyitva tudnak maradni a színházak ősszel is
Fotó: Németh András Péter/Szabad Föld

Telik a naptár

– Nagyon élvezem, hogy most már végre van munka. Azért mégis, összességében bő egy évig voltunk kényszerpihenőn, önszántamból biztosan nem mennék el ilyen hosszú szabadságra. De most nem panaszkodom, mert szépen telik be a naptáram, lesznek szabadtéri és utazószínházas fellépések, és reméljük, hogy ősszel pedig megkezdődhet az igazi színházi szezon– mondta Jászai Mari-díjas színésznő.

Saját búvóhely

Bár a színésznő most minden pillanatát kiélvezi annak, hogy ismét dolgozhat, néha szeret elvonulni a külvilág elől. Erre pedig a legtökéletesebb helyszínt is megtalálta: egy Balaton közeli kis falut.

– Néha jól esik elvonulni, és egy kicsit feltöltődni. Ilyenkor szoktam a Balatonra leutazni, Földvár mellett van egy gyönyörű zsákfalu, ahol van nekem egy kis házam. Ha csak egy-két napot vagyok itt, már az is óriási energiát ad, itt teljes nyugalomban lehetek – árulta el a színésznő.

Forrás: Metropol.hu

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva