Kovács Erika / veol.hu | 2022.02.06. 16:00
Balatonfüred télen is lélegzetelállítóan szép
Páratlan élményt, kivételes feltöltődést ad az embernek egy séta Balatonfüreden, egy téli reggelen is, amikor a nyáron lüktető, pezsgő városban, illetve a Tagore sétányon most a mérhetetlen csönd és nyugalom a jellemző.

Ezt az idillt tovább fokozza, ha az ember a családtagnak számító, házi kedvencével andalog a lenyűgöző természeti környezetben, természetesen a négylábúval is ügyelve a tisztaságra.

Érdeklődve tekint a sok szépségre Belzebub, a keverék, mentett kiskutya is a balatonfüredi parton
Forrás: Kovács Erika/Napló

Lélekemelő és egészen különleges varázsa van az ikonikus sétány méltóságteljes, gyönyörű platánjainak, a mindig ápolt parkoknak, bennük a valaha itt járt híres, illetve Nobel-díjas személyiségek szobrainak, a tiszteletükre ültetett fáknak.

Lenyűgöző varázsa van az ikonikus sétány méltóságteljes, gyönyörű platánjainak Balatonfüreden
Fotó: Kovács Erika/Napló

Csodás látvány, ahogy a Balaton vízi madarai a mérhetetlen csöndben néhány szárnycsapással, hápogással jelzik, nekik a tó télen is kedvükre való, tökéletes környezetet kínál.

Forrás: Kovács Erika/Napló

A füredi parton, ahol a Balaton lenyűgözően szép türkiz zöld színű hátteret rajzol, a környezet most is makulátlanul gondozott, tiszta és igényes. Nem véletlen, hogy Balatonfüred idegenforgalma kiemelkedő, és ide az egész világból szívesen utaznak az emberek.

Fedezd fel Füredet egy két napos séta során.

Gyere velünk a keszthelyi partra is.

Forrás: veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva