likeBalaton.hu | 2022.09.07. 10:00
Balatoni nyaralójában termesztette a kábítószert – videó
A balatonfüredi nyomozók elfogtak egy 44 éves budapesti férfit, aki zánkai nyaralójában termesztette a kábítószert.

Kábítószert termesztett

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Balatonfüredi Rendőrkapitányság egy 44 éves budapesti férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított az elmúlt hónapokban kábítószernek minősülő anyagot termesztett, majd azt értékesítette az ismeretségi körében.

A rendőrök az elkövetőt 2022. szeptember 2-án összehangolt bűnügyi akcióban elfogták a zánkai nyaralójában, majd az ott megtartott kutatás során összesen 840 gramm – fóliatasakokba csomagolt – zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint egy műanyag hordóban további 3,5 kilogramm növényi származékot találtak. Ezen felül a kábítószer adagolásához és csomagolásához használatos eszközöket, illetve közel 6 millió forint készpénzt is lefoglaltak a nyomozók.

A 44 éves férfit előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, majd – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként kihallgatták kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrség előterjesztése és az ügyészség indítványa alapján a bíróság a mai napon az elkövetőt letartóztatta.

Tömegközlekedéssel is eljuthatsz a Balatonra! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

Nyitókép: MW archívum
Forrás: police.hu

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva