Mészáros Annarózsa | 2023.12.15. 10:00
Füreden épül a leghosszabb jégpálya
Egy kilométer hosszan terül el az a háromezer négyzetméteres jégpálya, amely a hétvégétől lesz látogatható Balatonfüreden.

Balatonfüred sétánya most a kordonoké és végeláthatatlan tekercseké. Épül, lassanként fagy a jégfolyosó egy kilométer hosszan.

Három jégpályát köt össze a jégfolyosó, a Zákonyi utcai (900 négyzetméteres), a Vitorlás téri (375 négyzetméteres) és a Tagore sétány (330 négyzetméteres) pályái többféle jégsportra is alkalmasak lesznek.

Egyebek mellett jéghokihálók, jégtekeszett, korcsolyázást elősegítő állatfigurák használhatók majd, de lesz büfé, melegedő, kölcsönzősátor és értékmegőrző szekrények is.

Két helyen, a Zákonyi utcai, illetve a Vitorlás téri jégpályán lehet belépőt váltani, a fapalánkokkal védett jégfolyosóról szintén két helyen lehet majd lecsatlakozni.

A teljes műjégpályára 1600 forintba kerül egy felnőttbelépő, a diákok 1100 forintért, a 3-14 év közötti gyermekek 800 forintért válthatnak majd jegyet.

A füredi felnőtt lakosok kedvezményesen 900 forintos áron használhatják a pályát, a füredi diákoknak 600 forintba kerül a korcsolyázás, a 14 éven aluli helyi lakosok pedig ezúttal is ingyenesen csúszkálhatnak. A jégpálya várhatóan január végéig fogadja majd a látogatókat.

 

 

Nézd meg a pályaépítésen készült képeinket!

 

Nyitókép: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva