likeBalaton.hu | 2023.12.04. 22:36
Megnyitott az eplényi sípálya
Az eplényi Síaréna Vibe Park a 2023/2024-es síszezonra december 4-én nyitotta meg kapuit, hatalmas izgalommal és újdonságokkal várva a látogatókat.

Az új beléptető rendszer bevezetésével a park frissítette a kauciós díjakat is, így a vendégeknek a belépéskor készpénzes fizetés esetén 1000 Ft, az új kártyák esetében pedig 1500 Ft kauciót kell fizetniük. Természetesen ezek a díjak visszatéríthetőek, amikor a sportolás után visszaadják a kártyákat.

A Síaréna két pályát, az A1-es nagypályát és a T1-es tanpályát készítette elő elsőként, így minden síelő és snowboardos megtalálhatja a neki megfelelő kihívást. A négyülős lift és a tanulólift is üzemel, így a kezdők és a haladók egyaránt élvezhetik a park adta lehetőségeket.

A síelők kényelmét a Holle Anyó Hüttéje és a felszerelés kölcsönző is szolgálja, így akár azok is kipróbálhatják a síelést vagy a snowboardozást, akik nem rendelkeznek saját felszereléssel.

Figyelmeztetésül, a parkban szánkózni és a hóra lépni tilos, mivel a sípályák üzemi területek és a munkagépek működése miatt balesetveszélyes lehet a szánkózás.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva