likeBalaton.hu | 2021.03.19. 13:50
Több kiló amfetamint szerzett a darkneten a balatoni férfi – videó!
6 millió forint értékű amfetamint foglaltak le egy balatonfüredi férfitól, aki a darkneten kriptovalutáért vásárolta a kábítószert.

– A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály 2021 januárja óta szoros együttműködésben dolgozik külföldi partnerszervekkel az online térben történő illegális kábítószerkereskedelem visszaszorítása érdekében. Ennek során a megyei és országos felderítőegységek sikerrel léptek fel több, a darknetes anonimitásba burkolózó kereskedővel szemben – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó a police.hu oldalon.

Ennek keretében rendeltek el március 5-én nyomozást a 28 éves balatonfüredi férfi ellen, aki november óta háromszor rendelt Németországból kábítószert. Ezekért bitcoinnal fizetett – olvasható a police.hu-n.

Nézd meg az elfogásáról szóló videót:

Magyar és külföldi postai szolgálatókkal együttműködve a nyomozóknak sikerült azonosítaniuk az utolsó szállítmányt, és kedden Balatonfüreden rajtaütöttek a férfin. A nála talált 2,1 kilogramm amfetamin feketepiaci értéke több mint hatmillió forint. A férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Nyitókép: Police.hu – hivatalos

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva