ripost.hu | 2023.04.20. 16:00
Tóth Andi Zalatnay Sarolta szerepében a balatoni színpadokon? – VIDEÓ
Zalatnay Sarolta azt szeretné, ha Tóth Andi játszaná őt az életrajzi filmjében.

Zalatnay Sarolta az életéről mesélt, melynek során az is kiderült, hogy életrajzi film készülhet róla. Már azt is tudja, hogy Tóth Andi a tökéletes választás a szerepre.

Zalatnay Saroltáról a Tények Pluszban közöltek egy exkluzív riportot, melyből mások mellett kiderült, hogy az a legnagyobb szívfájdalma, hogy soha nem lehetett gyereke. Az énekesnő túl a 75-ön számot vetett eddigi életéről, elmondása szerint sok csúcsot és mélységet is megélt az elmúlt több mint hét évtizedben, azonban semmit nem bánt meg.

Film készülhet Cini életéről, az énekesnő már azt is tudja, ki játszhatná fiatalkori énjét

Emellett arra is kitért, hogy a közeljövőben készülhet róla egy életrajzi film, melynek kapcsán már egy főszereplő-jelöltet is kinézett, aki szerinte tökéletes lenne a fiatal énjének eljátszására.

Zalatnay Cini és Koós János a Balatonnál Fotó: Zalatnay Sarolta privát

Zalatnay Cini és Koós János a Balatonnál
Fotó: Zalatnay Sarolta privát

 

– Van egy aláírt ígérvényem most már az életemről szóló filmre, amit ha minden igaz, akkor el fogunk kezdeni forgatni június-július tájékán. Fiatalkori énemre, mivel hasonlóképpen éli az életét és viselkedik, ezért Tóth Andira gondoltam – mondta Zalatnay Sarolta.

Korábban Zalatnay Sarolta már mesélt a likeBalaton.hu-nak arról, hogy tervben van, hogy készüljön róla egy életrajzi film, amelyben vélhetően a sok balatoni élménye is reflektorfénybe kerülhet.

Zalatnay Sarolta részletesebben is mesélt a balatoni emlékeiről

 

 


Forrás: ripost.hu
Nyitókép: TV2

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva