2020.03.14. 08:00
Továbbra is várja a nézőket a füredi Balaton Mozi
A balatonfüredi Balaton Mozi meghirdetett vetítéseiben nincs változás, de az egy előadásra eladható jegyek számát mostantól 80 főben korlátozza az üzemeltető.

A koronavírus veszélyei miatt szerda éjféltől minden 100 fő feletti beltéri rendezvényt betiltott a kormány, a rendelkezés vonatkozik a mozikra, színházakra, szórakozóhelyekre is. A mozik üzemeltetői szerint a kormányrendelet a gyakorlatban nem jelenti a filmszínházak automatikus bezárását, csupán azt, hogy termenként maximum száz ülőhelyet értékesíthetnek.

A 155 fős befogadóképességű balatonfüredi Balaton Mozi egyelőre működik tovább, alkalmazkodva a rendelethez, adták hírül a város honlapján.

A megújult Balaton Mozi terme (Fotó: a Balaton Mozi közösségi oldala)

— Előadásonként csak nyolcvan nézőt engedek be, méghozzá úgy, hogy a nézők között meglegyen a megfelelő távolság, azaz minden második széken ülnek csak. Vetítések nem maradnak el, amíg nincs újabb, szigorúbb rendelkezés a mozi üzemel tovább — mondta el a Veolnak Pálffy Géza, a Balaton Mozi vezetője. Hozzátette, hogy egyelőre nem érzékeli a nézőszám csökkenését.

Forrás: Veol.hu

Nyitókép: Pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva