likeBalaton.hu | 2023.06.14. 14:00
Új luxusparadicsom épül Balatonfüreden
Képzeld el, hogy a balatonfüredi naplemente lenyűgöző panorámája mellett élvezed a francia Riviéra 1960-as évekbeli hangulatát, míg a finom ételek, a kifinomult borok és a wellness-szolgáltatások gondoskodnak a tökéletes kikapcsolódásról. Nos, ez hamarosan valósággá válhat, ugyanis Balatonfüreden 22,5 milliárd forint értékű beruházással hatalmas szállodakomplexum épül, amelynek terveit a Fazakas Építésziroda és a 81Font alkotta.

A Le Méridien resort 2025 tavaszától tervezi fogadni az első vendégeit, melyet Szepesi Richárd projektalapító jelentett be. Az új szállodakomplexum minden bizonnyal a balatoni turizmus egyik új csillaga lesz, hiszen a 102 szobás ötcsillagos szálloda mellett számos további luxus szolgáltatással is várják a látogatókat.

Az igényes utazók négy különböző étteremben kóstolhatják meg a helyi és nemzetközi ízvilág különlegességeit, míg a 24 luxus apartman garantálja, hogy a vendégek semmiben ne szenvedjenek hiányt. A szállodakomplexumhoz tartozik egy 200 férőhelyes mélygarázs, mely biztonságos parkolást nyújt az autóval érkezőknek, valamint a kikötői infrastruktúrát is fejlesztik, hogy még több lehetőséget kínáljanak a vízi sportok szerelmeseinek.

A wellness-szolgáltatások között kültéri és beltéri medencék, fitness terem, spa és szaunapark várja a vendégeket mintegy 3 ezer négyzetméteren – írja a magyarepitok.hu. A szállodában az éttermek mellett bár és egy poolbár is gondoskodik a jó hangulatról.

Silvija Lovreta, a Marriott International dél- és kelet-európai szállodai fejlesztési igazgatója szerint az új szálloda a Marriott magyarországi portfóliójának hetedik tagja lesz. Bóka István, Balatonfüred polgármestere pedig kiemelte, hogy az új komplexum jelentősen hozzájárul majd a város konferenciaturizmusának erősítéséhez.

 

 

Képek: balaport.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva