Kovács Erika/veol.hu | 2023.02.12. 00:00
Világszínvonal a balatonfüredi moziban
Az új lézeres berendezés, mely 48 kockás filmek vetítésre is alkalmas, világszínvonalú, a lehető legjobb minőségű képet adja.

Pállfy Géza, a balatonfüredi Balaton Mozi tulajdonosa kiemelte, 18 ehhez hasonló gép működik Magyarországon, és most Balatonfüreden is tökéletes élményben lehet része a nézőnek. Pálffy Géza elmondta, a mozi 2005 óta működik a Balaton Szabadidő- és Konferencia Központban. Ez idő alatt meghatározó volt az, amikor 2009-ben megszűnt az analóg hang, és felváltotta a digitális alapú, alapzajmentes hang. — Ezzel ugyanabban az élményben és tökéletes hangzásban lehetett része a nézőnek, mint bárhol a világon — fogalmazott Pálffy Géza.

Fotó: Penovác Károly

A tulajdonos felidézte, az országban az elsők között 2013 óta 3D-s filmeket lehet nézni náluk. Aztán 2019-ben újabb fejlesztés történt a füredi moziban, amelynek arculata teljesen megváltozott, ugyanis minden új lett, így a vetítővászon, a hangszórók, a székek, a kárpit. A legújabb beruházással pedig új lézeres berendezést szereztek be, mely 48 kockás filmek vetítésre is alkalmas. Ez a legtökéletesebb élményt jelenti a nézőknek. Eszerint látványosan változott egyebek mellett a kép minősége és a fény ereje.

Az új berendezés révén a balatonfüredi moziban is lehet látni a nemrég felújított Titanic című, többszörös Oscar-díjas filmet február 13–15. között.

 

Balatonfüredre tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!:


 

Forrás: veol.hu
Nyitókép: Balaton Mozi

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva