Kovács Erika | 2023.08.20. 10:00
Zoób Kati divatbemutatója varázsolt elegáns hangulatot Balatonfüreden
Rózsák a korzón címmel lenyűgöző divatshow-val ajándékozta meg az érdeklődőket Zoób Kati divattervező Balatonfüreden, a zsúfolásig megtelt Blaha Lujza utcán és a Gyógy téren.

Több mint száz elegáns modell, köztük kislányok vonultak végig erre az alkalomra elhelyezett süppedős szőnyegen és mutatták be a lágy esésű holmikat, melyeket rendkívül gazdag és változatos anyaghasználat jellemzett.

Fotó: Fülöp Ildikó/veol.hu

A felső kategóriás anyagokból készült kollekciót elsősorban könnyed selymek és muszlinok, pasztell- és karakteres színek, finom motívumok, elegancia, harmónia, tökéletes kidolgozás jellemezte.

Valamennyit, így például az estélyi ruhákat, kabátokat, nappali öltözeteket minden korosztály viselheti adott esetben. A bemutató elnevezésében szereplő rózsák finoman jelentek meg a csodás kelméken, a virágminta mellett lehetett látni egyszínű és finom geometriamintás selymeket, muszlinokat is, minden színben hódít az overall.

Látszott az is, hogy a fekete soha nem megy ki a divatból, főként, ha estélyiről van szó, és a modellek karcsú alakjához lágyan simuló, aranygombos, hosszú kabátruhák pedig annyira finom anyagból készültek, hogy bemutatás közben, ahogy a többi finom vonalvezetésű viselet is, a Balaton hullámzását idézték. Az eleganciát és a világvárosi hangulatot fokozta az alkalomhoz illő muzsika, melyre bemutatták a modellek a csodás holmikat.

Fotó: Fülöp Ildikó/veol.hu

A bemutató végén Zoób Kati divattervező a tőle megszokott egyszerű, ugyanakkor egyedi nyári összeállításban, kalapban mutatkozott be a kifutón. A híres divattervező mögött mindenki végigvonult a süppedős szőnyegen, aki részt vett a divatshow létrehozásában, mások mellett Hajas László mesterfodrász is.

Forrás: veol.hu

Nyitókép: Fülöp Ildikó/veol.hu

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva