Füred-Tihany Beevezés
Helyszín Balatonfüred, Anna sétány 7
Időpont
A Balaton északi partjának fővárosa, Balatonfüred ad helyszínt a Hazai Vizeken utolsó fordulójának. A Balaton Közép-Európa legnagyobb állóvize, Magyarország vízrajzának egyik legmeghatározóbb eleme. Balatonfüred pedig évről évre bizonyítja, hogy a számos kulturális esemény mellett, sportversenyeknek is tökéletes helyszín.
A Beevezés során a résztvevőknek Balatonfüred és Tihany között kell megtenniük az utat, de fontos, hogy csak mentőmellényben lehetséges a teljesítés! Mindenkinek magának kell gondoskodnia a mentőmellényéről. Emellett a hajóegység kategóriájától és típusától függetlenül minden egység számára kötelező felszerelés a hatályos Hajózási Szabályzat szerint. A 14 éves kor alattiaknak csak csapathajóban van lehetőség az indulásra.

A Füred-Tihany Beevezés nem csak egy verseny, hanem egy igazi kihívás és élmény is egyben. Ne hagyd ki ezt a különleges eseményt!

Részletek és nevezés: https://evezzitthon.hu/…/31-hazai-vizeken-balatonfured…

Fontos! A Beevezés teljesítése csak mentőmellényben lehetséges, amelyről mindenkinek magának kell gondoskodnia!
A hajóegység kategóriájától, típusától függetlenül minden egység számára kötelező felszerelés a hatályos Hajózási Szabályzat szerint:
1 db legalább 1 liter űrméretű vízmerő eszköz vagy szivacs
1 db legalább 5m hosszú kikötésre alkalmas, megfelelő állapotú kötél
14 éves kor alatt csak csapathajóban van lehetőség az indulásra!

Online nevezés:

Az online nevezést, 2023. augusztus 31-én 20:00 óráig lehet leadni.
Kérjük, hogy a nevezési felületen megadott instrukciókat követve adja le a nevezést.

Helyszíni nevezés:

Korlátozott számban lehetőség van helyszíni nevezés leadására az esemény napján az egyes regisztrációs pontokon. Helyszíni nevezést a regisztrációs pultnál a nevezési lap, a személyes regisztrációs lap és a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltésével lehet kezdeményezni. A nevezés a nevezési díj befizetésével válik érvényessé.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva