MAJKA koncert
Helyszín Balatonfüred, Fürdő utca 35
Időpont
Augusztus 19-én, egy csodálatos nyáresti hangulatban, Balatonfüred ad otthont egy olyan zenei eseménynek, amelyre az egész ország figyel: Majka, a hazai könnyűzene egyik legnagyobb alakja lép színpadra.

Majka az elmúlt években folyamatosan bizonyította, hogy szövegei éleslátóak, ritmusa pedig azonnal magával ragadja a közönséget. Számos slágere alapja a magyar zenei toplistáknak, és garantáltan élőben is közönségkedvencek lesznek. Az előadó energikus színpadi jelenléte pedig mindig felejthetetlenné teszi a koncertjeit.

A koncertnek a festői Balatonfüred ad otthont, melynek különleges atmoszférája tökéletesen illeszkedik a színpadra lépő művész stílusához. Ez a koncert ígérkezik a nyár egyik legnagyobb zenei eseményének, ahol a jó zene, a nyári hangulat és a balatoni panoráma találkozik.

Az este programja nem csupán egy koncertről szól, hanem egy igazi zenei élményről, melyet nem érdemes kihagyni. Ne maradjon le erről az egyedülálló eseményről, és élje át a balatoni nyárest varázsát, melyet még emlékezetesebbé tesz Majka lendületes előadása.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva