Annagora Aquapark Balatonfüred
Helyszín Balatonfüred, Fürdő utca 35 / A
Telefonszám
Szezonális nyitvatartás
2020.06.26. - 2020.09.15. 09:00 - 19:00
Élményfürdő, csúszdapark, Magyarország második legnagyobb hullámfürdője, egy jeges ital, gyönyörű panoráma a Balatonra, s mindez a parttól 500 méterre – tökéletes nyári kikapcsolódás vár Balatonfüreden, az Annagora Aquaparkban!

Az Aquapark bemutatkozása:

– Ezernyi izgalom és kaland kicsiknek és nagyobbaknak, családosoknak, Neked!

Fűtött külső és beltéri medencék, gyermekmedencék, 12 óriás csúszda és 3 gyermek csúszda vár Rád számos más kikapcsolódási lehetőség mellett még esős, szeles időben is – egész nyáron.
Hozd el szüleidet, sőt nagyszüleidet!

A legmodernebb technikai elemek és megoldások garantálják, hogy a legkisebbektől a nagyszülőkig mindenki tökéletesen érezhesse magát!

Az egyszerű gyermek csúszdákat a picik, az extrém megoldásokkal kialakított csúszdákat pedig a fiatalok és a felnőttek használhatják.
A medencéken és csúszdákon kívül szaunák, gőzkabinok, illatkamra és jégbarlang is segít a felüdülésben. Az aquapark funkcionális középpontjában található a gyermek élménymedence, sok-sok csalogató, kipróbálásra váró elemmel.

Élvezd a hullámfürdő nyújtotta kellemes, tengerpartot idéző érzést. A kicsiknek külön gyermek hullámmedencét alakítottunk ki, hogy ők se maradjanak ki ebből a varázslatból!

Vendéglátó egységek, üzletek sora gondoskodik róla, hogy minden szempontból felejthetetlen legyen a balatoni élményfürdőnkben, az Annagora Aquaparkban eltöltött idő!

Emlékezetes marad minden kikapcsolódni vágyó ember számára az igényesen kiépített wellness részleg, illetve a területi adottságokat tökéletesen kihasználó attraktív csúszdák mellett a vízi park szinte minden részéről eléd táruló bámulatos kilátás a Balatonra!

A Balatoni élményfürdő befogadó képessége: 2500-3500 fő, a wellness részleg pedig 100 – 150 főt képes egy időben fogadni. A fürdő 3,5 hektáron terül el és tartozik hozzá egy 4 ha területű parkoló.

Az öltöző blokkokban összesen 2276 db szekrény, 34 db váltókabin állítottunk fel. Mozgásukban korlátozott vendégeik számára külön öltöző-fürdő, wc, 2 mosdó áll rendelkezésre.

Fontos szempont számunkra, hogy a csúszdapark úgy növeli a balatoni térség turisztikai értékét, hogy közvetlenül nem terheli a tavat. Reméljük, ez Neked is ugyanígy fontos! A rendszer üzemeltetése hálózati vízzel történik, az Annagora Aquapark vizei a talajban sem keveredhetnek a források vízkészletével. Vigyázzunk a Balatonra együtt!

Nálunk minden együtt van ahhoz, hogy egy vagy több, vizes élményekben gazdag napot tölts el itt családoddal, barátaiddal. Erre biztosan sokáig emlékezni fogsz!
Ne menj el a Balatonról úgy, hogy nem próbáltad ki élményparkunkat! –

 

1 SZEMÉLYES ALL-IN BELÉPŐ

Korlátlan csúszdahasználattal

Felnőtt: 7 200 Ft

10 – 17,99 éves korig: 5 800 Ft

3 – 9,99 éves korig: 4 500 Ft

1 SZEMÉLYES STRANDBELÉPŐ

Ha nem szeretnéd használni a csúszdákat

Felnőtt: 3 500 Ft

10 – 17,99 éves korig: 3 200 Ft

3 – 9,99 éves korig: 2 600 Ft

0 – 2,99 éves korig: INGYENES!

 

EGYÉB KEDVEZMÉNYEK

CSOPORTOS BELÉPŐ
Szervezzétek össze a barátokat, kollégákat, ugyanis ha legalább 20 fős csoporttal (20 fő fizető vendég) érkeztek hozzánk, 20% kedvezményt adunk a jegyárakból!

A csoportos kedvezményt kizárólag előzetes bejelentkezés esetén tudjuk biztosítani. Ilyen igény esetén írj nekünk a info@annagora.com címre!

SZÜLETÉSNAPI KEDVEZMÉNY
Nálunk ünnepelnéd a születésnapodat? Vagy éppen csak aznap jársz az Annagorában? Mutasd fel személyi igazolványodat (vagy egyéb, a születési dátumodat tartalmazó fényképes igazolványodat) a kasszánál, és ingyenes all-in belépővel ajándékozunk meg!

A születésnapi kedvezményünk kizárólag a születésnapos személyre, 1 főre érvényes, és csak az adott napra szól.

Annagora Aquapark árak és kedvezmények
Annagora Aquapark árak és kedvezmények
KAJLA-ÚTLEVÉL
Mi is csatlakoztunk a Magyar Turisztikai Ügynökség szuper kezdeményezéséhez, a “Hol vagy, Kajla?” kampányhoz, ami arra buzdítja a gyerekeket, hogy családjukkal együtt fedezzék fel Magyarországot. Így ha van Kajla-útleveled, akkor érdemes felénk venni az irányt, mert annak bemutatásával kedvezményesen jöhettek csúszdázni az Annagorába!

A kedvezmény mértéke 15%, és kizárólag az all-in típusú belépőkre érvényes, amik korlátlan csúszdahasználatot biztosítanak. A Kajla-útlevél felmutatásával legfeljebb 5 db kedvezményes belépő váltható.

BALATONFÜRED KID GUIDE
A Tourinform iroda által indított Kid Guide kezdeményezés célja, hogy a balatonfüredi gyermekprogramok és családbarát programok ajánlójaként szolgáljon. A füzetben természetesen az Annagora Aquapark is helyet kapott, így szeretettel várjuk a Kid Guide füzetek tulajdonosait egy kiadós vízicsúszdázásra!

A Kid Guide füzet tulajdonosainak 15% kedvezményt adunk az all-in típusú belépőkből, amelyekkel egész nap korlátlanul csúszdázhatnak. A füzet bemutatásával legfeljebb 5 db kedvezményes belépő váltható.

BALATON BEST CARD
BBC kártyával rendelkező magánszemélyek számára 20% kedvezményt adunk a felnőtt és gyermek belépőjegyek árából.

CSALÁDI BELÉPŐ
Látogassatok el az Annagorába családi programként, és váltsatok hozzá családi belépőt! Elég csak a kasszánál igazolnotok, hogy egy család vagytok (például személyi igazolványokkal, vagy egyéb fényképes igazolványokkal), és máris kedvezményes áron léphettek be hozzánk. A családi belépőjegyet két házassági vagy élettársi kapcsolatban élő szülő és két 18 év alatti közös gyermekük vásárolhatja meg.

Családi strandbelépő: 11 000 Ft
További gyermekek belépődíja fejenként: 1 700 Ft

Családi all-in belépő: 22 000 Ft
További gyermekek belépődíja fejenként: 3 700 Ft

BALATONFÜREDI BELÉPŐ
Balatonfüred lakóinak a kedvezményt fényképes igazolvány és lakcímkártya, illetve diákigazolvány felmutatásával biztosítjuk. A kedvezmény kizárólag az állandó lakosok számára érvényes, ideiglenes lakcímmel nem vehető igénybe!

Annagora Aquapark árak és kedvezmények
Strandbelépő
Felnőtt: 2 200 Ft
10-18 év között: 2 000 Ft
3-10 év között: 1 600 Ft

All-in belépő
Felnőtt: 4 200 Ft
10-18 év között: 3 600 Ft
3-10 év között: 2 800 Ft

SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY

 

Kiemelt kép: a helyszín weboldalaa

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva