Széchenyi strand / Füred Kemping
Helyszín Balatonfüred, Széchenyi István utca 24
Telefonszám
Szezonális nyitvatartás
2021.05.07. - 2021.09.26. 07:00 - 20:00
Az elmúlt években Balatonfüred elsősorban a minőségi turizmus erősödésének köszönhetően patinás, erős történelmi gyökerekkel rendelkező Balaton-parti kulturális központtá és márkás gyógyhellyé vált.

A strand területén közlekedő utakat alakítottak ki, megújultak a zöldfelületek és az öltözők. A fenntartható fejlődést szem előtt tartva új napkollektoros strandi zuhanyzókat telepítettek. A kisgyermekes családokat árnyékolt vízi játszópark, a már meglévő mini lídó, és további gyerekbarát szolgáltatások várják. A családi élmények fokozása érdekében teljesen megújult és kibővült a meglévő vízi csúszda, és egy új, többfunkciós homokos sportpálya is létesült.

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu területének egy részén szállodaépítés és a kikötő felújítása zajlik 2021-ben is, valamint a Kékszalag sétány kemping előtti szakaszának építése is megkezdődik.
A beruházások után a vendégek több új szolgáltatást tudnak igénybe venni, például a szálloda wellness részlegét, éttermét, továbbá egy attraktív sétányon közelíthetik meg majd a város központját gyalogosan, közvetlenül a kempingből. A vitorlázás szerelmeseinek pedig nem fog gondot okozni kikötőhely bérlése a
jövőben, hisz a kemping területéhez kapcsolódó modern kikötőben erre is lehetőség nyílik, sok más egyéb szolgáltatás mellett.

2021-ben a kemping 4 mobilházzal is bővült.

A kemping és a kemping területén levő strand a hatályos jogszabályoknak megfelelően csak védettségi igazolvánnyal (plasztik kártya vagy applikáció) rendelkező, valamint ezen vendégek felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyeket fogadhatnak.

Jegyárak:

Felnőtt belépő: 1500 Ft

Gyermek belépő (14 éves korig): 1000 Ft

2 éves kor alatt a belépés ingyenes

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva