viharjelzés: II. fokozat
25°
27° 19°
É
11 km/h
Balatongyöröki Strand
Helyszín Balatongyörök, Balaton utca
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 18:00
kedd 08:00 - 19:00
szerda 08:00 - 19:00
csütörtök 08:00 - 19:00
péntek 08:00 - 19:00
szombat 08:00 - 19:00
vasárnap 08:00 - 18:00
Az északi-part egyik legszebb kilátásával rendelkező strandja a balatongyöröki, ahol fürdőzés és pihenés közben a Szigligeti-várra és Badacsonyra nyílik panoráma.

A Balatongyöröki Strand a Balatoni bringakörút mellett, a vasútállomástól és a hajókikötőtől néhány percnyi sétára fekszik. Az autóval érkező vendégek a strand melletti parkolót ingyenesen használhatják.

A lidós partszakasz kedvez a kisgyermekes családoknak, játszótér, vízi csúszda, gyermekmedence, gyermek animáció várja a vendégeket.

Sportos strandolók részére röplabda, kosárlabda és teniszpálya, csónak-, vizibicikli kölcsönzés, víziaerobik, szörfoktatás és szörf kölcsönzés teszi izgalmassá a pihenést.

A györöki strand igazi családi-, gyermek víziparadicsom, gyerekek számára ideális árnyékos lidós részek, vízicsúszda van kialakítva. A napozni vágyó felnőtteknek sem kell egyedül hagyni gyerekeiket, mert az árnyas és napos területek a strand egész területén váltják egymást.

A kilátás mindenhonnan lenyűgöző. Érdemes körbetekinteni, hiszen a tanúhegyek és a Szigligeti-öböl a várral fantasztikus panorámával örvendeztetik meg az itt fürdőzőket.

A Balatongyöröki Strand vize kiváló minőségű, minden évben kékhullám zászló kitüntetéssel díjazott.

 

A Balatongyöröki Strand minden évben júniustól szeptemberig tart nyitva.

Nyitva tartási ideje 8-19 óráig.

Nyitvatartási időn túl a strand ingyenesen látogatható.

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva