Hotel Panoráma ****
Helyszín Balatongyörök, Petőfi Sándor utca 5
Telefonszám
Nyitvatartás
hétfő egész nap nyitva
kedd egész nap nyitva
szerda egész nap nyitva
csütörtök egész nap nyitva
péntek egész nap nyitva
szombat egész nap nyitva
vasárnap egész nap nyitva
E-mail cím info@hotelpanorama.hu
A Hotel Panoráma a Balaton északi partján, Balatongyörökön, a parthoz közel várja önt és kedves családját. A szálloda melletti baba- és gyermekbarát strandra a belépőt minden esetben mi biztosítjuk.

Tágas, panorámás 2-3 ágyas, pótágyazható szállodai szobáink valamint két helyiségből álló családi szobáink párok, családok teljes kényelmét szolgálják.
Aktív és passzív feltöltődést biztosító wellness és fitness részleggel állunk pihenni, ellazulni, gyógyulni, regenerálódni vágyó vendégeink rendelkezésére.
Éttermünkben egész nap változatos ételekkel, büfével, menüválasztékkel, snack bárral, bababarát szolgáltatásokkal várjuk Önöket.

A Hotel Panoráma***+ a Balaton északi partján, Balatongyörökön várja önt és kedves családját egy kellemes pihenésre, hogy feltöltődve, élményekkel tele térhessen vissza otthonába.

Balaton parti szállodánkban 70 tágas szállodai szobával, uszodával-élményfürdővel, wellness és fitness részleggel, mesterszakács által irányított étteremmel és számos szabadidős programlehetőséggel, elektromos autó feltöltési lehetőséggel várja Önt és családját Balatongyörökre.

Panorámás szobáink erkélyesek vagy francia balkonosak, zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval, egyedileg szabályozható légkondicionálóval, televízióval, hűtővel, telefonnal felszereltek, letisztult szín- és formavilágukkal, berendezésükkel biztosítják vendégeink nyugodt pihenését.
Családi szobáink kettő helyiségből állnak, melyekben egy egész család kényelmes elhelyezése lehetséges együtt, de mégis külön.

Gyermekbarát, bababarát szállodánk játszótérrel, játszószobával, gyermekbarát élményfürdővel gondoskodik arról, hogy a gyermekek is jól érezzék magukat a Hotel Panorámában.
Igény esetén a szobába tudunk bekészíteni rácsos- vagy utazóágyat matraccal és gyermekágyneművel, hogy a pihenés is biztosított legyen a gyermekeknek.
Ezeken kívül a szobába fürdetőkád, WC-szűkítő és fellépő, éttermünkben pedig etetőszék, gyermek étkészlet, evőeszközkészlet kérhető.

A Hotel Panoráma wellness részében uszoda–élményfürdő, finn- és infraszauna, gőzkabin, napozóterasz (májustól októberig) gondoskodik vendégeink feltöltődéséről, pihenéséről, felfrissüléséről.
A szálloda fitness terme modern kardiofitness gépekkel felszerelt, a nap 24 órájában elérhető, használható.
Balatoni szállodánk vendégei többféle masszázst is igénybe vehetnek, a méregtelenítő masszázstól kezdve, az aromaolajos és csokoládés masszázson át a thai masszázsig.
A Hotel Panorámában biogreen álló szolárium is biztosított, valamint csütörtök és vasárnap között pedikűrre és manikűrre is van lehetőség.

Szállodánk gyógyászati részleggel bővült, ahol szakorvosi vizsgálat után különféle terápiás gyógykezelés vehető igénybe: fizikoterápia, elektroterápia, iontoforézis, ultrahang, magnetoterápia, egyéni gyógytorna, balneoterápia, vízi torna, manuálterápia és gyógymasszázs.

Rendezvénytermeink tréningek, konferenciák, továbbképzések, vagy akár esküvők, családi események színvonalas lebonyolítását teszik lehetővé minőségi, szép környezetben, magas technikai felszereltséggel.
A résztvevőknek szállást, gazdag büféválasztékú félpanziós ellátást, a wellness részleg korlátlan használatát biztosítjuk.

A hotel tágas, légkondicionált éttermében vehetők igénybe félpanziós szolgáltatásaink, a bőséges büféasztalos reggeli és széles ételválasztékú büfévacsora, melynek változatos menüsoráról mesterszakácsunk gondoskodik. Minden délben egy három fogásos menü ebédre van lehetőség, de a la cart ételválasztékunk is elérhető.
Délután snack bárunkban van lehetőség egy könnyed uzsonna elfogyasztására.
Ételallergiával és érzékenységgel kapcsolatos igényeiket előzetes egyeztetés alapján biztosítani tudjuk.

A szálloda drink bárja 0-24 óráig áll vendégeink rendelkezésére. Bárunkban számos balatoni borkülönlegességet is megkóstolhatnak.

Szabadidős programlehetőségek gazdag tárházát kínáljuk a Hotel Panoráma vendégeinek.
Játéklehetőséget biztosítanak a ping-pong asztal, biliárd, csocsó, petanque pálya.
A szálloda melletti „Kék hullám zászló” minősítésű, részben lidós, baba- és gyermekbarát strandon tenisz és a vízi sportok teljes skálája, gyermekmedence, óriáscsúszda, játszótér áll vendégeink rendelkezésére. A strandra a belépőt minden esetben mi biztosítjuk szállodánk vendégei részére.

A szálloda egész területén a WiFi díjmentesen használható.

A környék felfedezésében, az aktív kikapcsolódásban kerékpárkölcsönzéssel, kirándulások, változatos programok szervezésével segítünk vendégeinknek, hogy a Balatont, a Balaton partot, a Kis-Balatont felfedezhessék.
A közeli települések, Keszthely, Hévíz, Badacsony, Tapolca, Sümeg, Zalakaros, közkedvelt kirándulási célpontok akár autóval, akár kerékpárral.

Szállodánk bejárata mellett elektromos autó feltöltési lehetőség biztosított.

A Hotel Panoráma árai tartalmazzák vendégeink részére az ingyenes parkolást, a wellness-fitness részleg használatát és a balatoni strandbelépőt is.

https://hu-hu.facebook.com/hotel.panorama.balatongyorok/

https://www.instagram.com/hotelpanorama01/

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva