likebalaton.hu | 2024.08.23. 18:00
TOP 8 program augusztus 24-re, szombatra
Ha még nem terveztél programot augusztus 24-re a Balatonnál, akkor van néhány szuper tippünk, hogy a strandoláson túl is emlékezetes legyen a napod!
  1. Balatonfüredi Borhetek 2024 – Ha szereted a jó borokat és a hangulatos nyári estéket, akkor ne hagyd ki a Balatonfüredi Borheteket. Próbáld ki a Balaton-felvidék legjobb borait, és élvezd a kísérő programokat!
  2. Lighthouse: Reflectopia – Kiállítás – A művészet kedvelőinek kötelező állomás Veszprém, ahol a Lighthouse: Reflectopia kiállítás kínál látványos műalkotásokat. Fedezd fel, hogyan jeleníthető meg a fény és a tükröződés különböző formákban!
  3. A BalatONkoncert ingyenes programsorozata – Töltsd az estét Balatonfüreden, a Tagore sétányon, ahol ingyenes koncertekkel várnak. Tökéletes választás, ha egy laza, zenés estére vágysz a Balaton partján.
  4. Beach Run 2024 – Mezítlábas futás Balatonlellén – Indítsd sportosan a napot egy mezítlábas futással Balatonlelle homokos partján. Tökéletes program, ha szeretnéd friss levegőn edzeni, miközben élvezed a Balaton szépségét.
  5. A föld útjai” – kiállítás: Ha Veszprémben jársz, látogass el a Vár utcába, ahol „A föld útjai” című kiállítás vár. A kiállítás a különböző kultúrák és emberek történeteit meséli el fotók és tárgyak segítségével, bepillantást nyújtva az emberi kapcsolatok sokszínűségébe.
  6. Csend és fény – Szalai Zoltán kiállítása: Ez a kiállítás Veszprémben, az Erzsébet sétányon található és Szalai Zoltán munkáit mutatja be, aki a fény és árnyék különleges játékával hoz létre lenyűgöző vizuális élményeket.
  7. Bujtor István Filmfesztivál: Keszthelyen, a Fő tér 3-nál kerül megrendezésre ez a filmfesztivál, ahol Bujtor István emlékére filmvetítések, beszélgetések és különböző kulturális programok várják a filmrajongókat.
  8. Plázs Siófok – Mulat a Plázs Nótár Maryvel – Légy részese Nótár Mary koncertjének Siófokon, ahol a magyar popzene legnagyobb slágerei csendülnek fel.

Ezekkel a programokkal biztosan felejthetetlen lesz a napod a Balatonnál! További infókért csekkold a likeBalaton oldalát, ahol minden részletet megtalálsz. Kellemes szórakozást!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva