Krausz Andrea | 2022.11.28. 10:00
Hatalmas fényszánnal bővült a Balaton legnagyobb karácsonyi parkja
Szombaton felgyúltak a balatonlellei karácsonyi park fényei, és meggyújtották az adventi koszorú első gyertyáját. Idén is pazar látvánnyal csábítják a városba látogatókat.

Fényár és pompa fogadja a Balatonlellére látogatókat a karácsonyi park környékén. Az adventi időszakban nem kapcsolják le a fényeket. Sőt! Tovább bővítették a látványosságokat.

A művelődési ház mellett lévő területen idén egy hatalmas fényszán is helyet kapott a kiállított elemek között.

Szombaton felgyúltak a balatonlellei karácsonyi park fényei és meggyújtották az adventi koszorú első gyertyáját. Idén is pazar látvánnyal csábítják a városba látogatókat.

Fényszánnal bővült a karácsonyi park
Fotó: sonline.hu

Nem engednek a karácsonyi hangulatból

A többi között mézeskalács házikó, fénylő angyal, hatalmas adventi koszorú, faragott betlehem és számos érdekesség vonzza a tekintetet. A park melletti körforgalomba ezúttal is gyönyörű karácsonyfát állítottak.

A karácsonyi park létrejöttét komoly összegekkel támogatták a vállalkozások,

a Helyi Városszépítő Egylet tagjai pedig saját kezűleg díszítették fel immár negyedik éve a városközpontot.

November 26-án nagy érdeklődés mellett nyitották meg a parkot, a visszaszámlálás után felgyúltak a fények, és ünnepi műsor kíséretében meggyújtották az adventi koszorú első gyertyáját. Nézd meg a videót!

A park mostantól minden nap várja a látogatókat, szombatonként pedig 18 órától forralt borral, finom falatokkal, kézműves vásárral, a színpadon pedig kulturális műsorral gyújtják meg a soron következő adventi gyertyákat.

A balatonlellei karácsonyi park
Fotó: Krausz Andrea

Nyílik a jégpálya

Idén is korcsolyázhatunk a Balaton déli partjának első jégpályáján, amely december 3-án hatodik alkalommal nyitja meg kapuit Balatonlellén, a BL Yacht Club területén. Itt sem lesz programokban hiány, hiszen ezen a szombaton megrendezik a Mikulás Regattát, a kikötőben pedig karácsonyi vásár valamint GasztroPiknik várja a látogatókat.

Nyitókép: sonline.hu

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva