likeBalaton.hu | 2023.02.23. 07:00
Több mint 3,5 millió négyzetmétere ennek a balatoni fél ikerháznak
80 négyzetméter plusz 15 nm-es beépített alacsony padlástér. A ház ára 295 millió forint.

A facebook közösségi oldalon találtunk erre a különleges hirdetésre. A poszt alatt a hozzászólók a legkülönösebb beszólásokkal szórakoztatják egymást és piszkálják a hirdetőt. Hogy kinek van igaza, nem dolgunk eldönteni, a hirdetés önmagáért beszél.

„…
Somogy vármegye, Balatonszárszó, eladó egy saját vízparttal rendelkező ikerház fele. Privát, kiépített, 12,5 m széles strand és horgászparadicsomsaját lépcsővel, a közelben nincs nádas! Az ingatlan egy csendes zsákutcában található, magánútról közelíthető meg.

Az eladásra kínált kétszintes, duplakomfortos nyaraló hasznos alapterülete 80 m² plusz 15 m² tetőtér beépítés (a tetőtérben a magasság többnyire nem éri el az 1,8 m-t), telekméret: 383 m².
A 80-as években épült nyaraló belső elrendezése jó, megfelel a mai kor igényeinek is, de korszerűsítésre, felújításra szorul.

 

A földszinten tágas, napfényes nappali, takaros konyha …, fürdőszoba és két nagy terasz található. Az emeleten 2 db hálószoba, fürdőszoba és erkély lett kialakítva. A tetőtérben kialakított helyiség hálófülkeként vagy gyerekkuckóként funkciónálhat.

Az ingatlanon víz, villany és csatorna található, gáz az utcában van. Az otthon melegét elektromos fűtéssel lehet biztosítani, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.
A telken található még egy 8 m²-es tároló. „

 



Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva