likeBalaton.hu | 2023.04.16. 12:00
Van egy kreatív ötleted? Most segíthetsz vele!
Bíró Imre, Balatonszepezd polgármestere tett közzé egy felhívást, amelyben segítséget kér egy fiatalember, Gyuszkó mindennapjainak megkönnyítésére.

Leugrok, kiszaladok, elmegyek, átfutok. Mindennapi szavaink valakinek megugorhatatlan akadályokba ütköznek. Jelen esetben 5 lépcsőből álló kihívásként jelenik meg. Balatonszepezd polgármestere tett közzé felhívást, amelyben a helyiek segítségét, támogatását kéri, hogy közösen oldják meg az egyik falubéli, Gyuszkó könnyebb mozgásának ügyét!

„Akinek öt lépcsőfok leküzdése is az életet jelenti..
Kedves Balatonszepezdiek!
Hányszor mondjuk naponta: leugrok a boltba, a piacra, befizetem a csekkjeimet, lemegyek a strandra, vagy bicajozni..
Él közöttünk egy fiatalember – Gyuszkó – akinek ez bármilyen „egyszerű” is, sajnos nem megy! Gyógyíthatatlan betegsége miatt kerekesszékkel tud csak közlekedi a lakásban, édesanyja segítségére szorul. Pár éve még valahogy letudott csúszni a terasz lépcső öt fokán, hogy elérje az elektromos kerekesszékét, de mostanra már ez is leküzdhetetlen akadállyá vált számára.
Gyuszkó nem szeretne mást mint, hogy kicsit kimozduljon a lakás négy fala közül, hogy tartalmasabbá váljanak mindennapjai. Nem adományt szeretne, illetve nem azt gyűjtünk, hanem egy felhívást intézünk a Szepezdi Emberekhez, -hiszen annyi szakma, illetve szaki, cég képviselteti magát akár ismeretlenül is,- hogy összefogással oldjuk meg, hogy neki se legyen elérhetetlen lemenni a piacra, a Balatonra!
Mellékletként csatoltam be képeket, hátha valakinek nyomban van javaslata, hogyan tudná valamilyen technikai megoldással leküzdeni ezt az akadályt!

Köszönjük szépen a segítséget előre is!

Tisztelettel:
Bíró Imre polgármester”

 

Ha van egy kreatív ötleted, segítenél te is, írj üzentet a polgármesternek!

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: facebook
Nyitókép: freepik

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva