likeBalaton.hu | 2021.08.25. 12:52
Szerdán indul a 10 NAP STRAND Fesztivál második etapja
Szerdán indul a 10 NAP STRAND Fesztivál második etapja. A szervezők az egészségügyi dolgozók felé tett gesztussal és erős felhozatallal készülnek.

Kisebb, hosszabb, családiasabb. Zamárdi helyett Balatonvilágoson, öt helyett tíz napon át várja a közönséget a STRAND Fesztivál, a MOL Nagyon Balaton rangos programja. Az első öt nap nemcsak nagyon jó hangulatban, de a vártnál is nagyobb sikerrel zárult. A szezon meghosszabbításának szándékával augusztus utolsó hetére szervezett

második öt napon többek között Ákos, a Punnany Massif, a Wellhello a Vad Fruttik, a nemzetközi kínálatból pedig Martin Solveig és a Nouvelle Vague lép fel, közel száz program között.

Erős lesz a felhozatal a második öt napon is

A 10 NAP STRAND Fesztivál második öt napja erős zenei felhozatal mellett igazi különleges koncerttel is kezdődik, hiszen csak

a 10 Nap Strand fesztiválon lesz látható az idei egyetlen Anti Fitness Club koncert.

A zenekar 2015-ben oszlott fel, azóta egyetlen alkalommal álltak színpadra, fesztiválszínpadon pedig utoljára 6 éve. Mivel egy régóta nem létező zenekart támaszt fel egyetlen estére a fesztivál, melynek igazi kuriózumértéke van.

 

Jótékonykodnak is a szervezők

A STRANDot szervező VOLT Produkció több, jótékony akciója ezen a héten egy újabbal bővül: több száz ápolót, orvost és dolgozót hívtak meg Balaton közeli kórházakból.

További részletek és minden infó itt a 10 nap Strandról itt.

Beszámoló az első napról ide kattintva érhető el.

 

 

Nyitókép: Krausz Andrea

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva