I. BuBa Epic
Helyszín Balatonvilágos,
Időpont
Immár a fővárosból egészen a „magyar tengerig” tekerhető az augusztusban teljes hosszában átadott új kerékpáros útvonal, a BuBa. A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség ez alkalommal egy teljesítménytúrára, az I. BuBa Epic-re hívja az aktív kerekezőket október 1-én.

Újbuda városközpontjától indulva, egy összesen 125 km-es teljesítménytúrára invitálja a kerékpárosokat a MAKETUSZ, hogy „tapasztalják meg együtt a régóta várt Budapest-Balaton útvonalat”.

 

A start időpontja reggel 7 és 10 között egyénileg választható, a távot 9 órás szintidőn belül kell teljesíteni. A megfáradt bringásokat a célban, egy balatonvilágosi sörfőzdében 19 óráig elismerés, érem és sör várja. Az útvonalon kerékpáros közúti táblák segítik a tájékozódást, illetve a BuBa Epic esemény idejére plusz jelzésekkel is készülnek Budapest belvárosi szakaszán és a Székesfehérváron áthaladó szakaszon. Emellett az esemény előtti napokban pontos GPX útvonalat is küldenek e-mailben a regisztrált résztvevőknek. A 800 m szintkülönbségű úton kerékpáros és motoros kísérő, szervízautó és egészségügyi szolgálat biztosított. Az I. BuBa Epic-re jelentkezni és bővebb információt szerezni a https://maketusz.hu/buba-epic/ oldalon lehet. A MÁV növelt kerékpárszállító kapacitást biztosít a visszaútra, erről részleteket szintén a BuBa Epic weboldalán tudhatunk meg.

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva