Petrányi Pince és Borterasz
Helyszín Csopak, Homokbánya utca 31
Telefonszám

Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket panorámás borteraszunkon, a csopaki Szitahegyen.

Kínálatunkban megtalálhatóak a Csopakon tradicionális Olaszrizling, a különleges Birtokválogatás, a zamatos Tramini, az illatos Harmatcsepp gyöngyözőbor, az üdítő Rosé, és a régió vörösboros tradíciói mentén készítjük Derű és Syrah borunkat.

Boraink mellett napi menüvel, házias ételfogásokkal is várjuk Önt!

Borkostolóink:

  1. Pincetúrás borkóstoló birtokbejárással: A birtok történetének bemutatása, érdekességekkel, területbejárással és pincelátogatással. Ajánljuk mindenkinek, aki testközelből szeretné megismerni a szőlő és bor feldolgozásának eszközeit, technológiai lépéseit. 6 féle borral, időtartam: 1,5-2 óra.
  2. Ültetett kóstoló a teraszon: Ajánljuk azon vendégeinknek, akiknek az ideje ki van számolva, de szeretnének képet kapni a Petrányi Pince kiváló borairól. 6 féle borral, időtartam: 1 óra.
  3. Aperitif-kóstoló a teraszon: Egy kis ráhangolódás a borteraszunkra és a Csopaki borokra. 3 féle bemutatott borral, időtartam: kb. fél óra.

Várjuk szeretettel vendégeinket borkóstolóprogramokra, csapatépítőre, céges rendezvényekre, esküvői fotózásra, esküvőre is.

Kisebb konferenciákat is vállalunk.

Teraszunk Csopak egyik legszebb fekvésű részén várja Önt és kollégáit, egészen 40 főig.

Jó időben napsütötte szőlősorokkal, hűvös időben pattogó cserépkályha melege mellett, meghitt, családias légkörben élhetik át az egyedi élményt.

Akár vezetett borkóstolóval, pincebejárással, ebéddel, vacsorával, házias cateringgel kísérve.

Egész évben nyitva vagyunk!

facebook.com/petranyibor

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva