A pince alapkövét 2001-ben rakták le, de család szőlőhöz és borhoz való kötődése jóval korábbi eredetű. A család apai ága közel kétszáz éve csopaki, míg az anyai ág káli-medencei. Mindkét vonal hozta magával a szőlő és bor szeretetét, valamint a borkészítés hagyományát. A mai birtok alapját a 90-es évek elején kárpótlásként visszakapott parányi családi szőlő jelentette.
Az évek alatt folyamatosan bővítették a birtokot, növelték a pincét és a gasztronómiai kontextus erősítéseként megnyitották regionális gourmet konyhát vivő éttermüket is.
Jelenleg bő 10 hektáros birtokméretnél tartunk, Csopak mellett Tihanyban valamint a Káli-medencében, a Fekete-hegyen vannak területeik. Csak saját szőlőt dolgozna fel, a borkészítés minden mozzanata a csopaki birtokon történik. Évente 25-30 ezer palack bort töltenek le. A szőlőben és a pincében egyaránt céljuk, hogy a borvidék legnemesebb hagyományaira alapozva és a nagyvilágról méretet véve készítsék egyedi, izgalmas, a termőhely karakterét hűen tükröző borokat.
A gasztronómiai kontextus erősítéseként a pincészetnél működő MÁRGA bisztró a birtok boraival és regionális konyhájával egész évben nyitva áll a látogatók előtt.
Borkóstolás 10 főtől, előre egyeztetett időpontban.
A Márga Bisztróban, illetve nyáron a Bortrezorban kisebb létszámmal is lehetőség van a borok kóstolására, fogyasztására.
Téli nyitvatartás: csütörtöktől hétfőig: 12-21.30; kedd és szerda szünnap