veol.hu | 2022.12.31. 09:00
Nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a megrongált 80 éves csopaki fa ügyében
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a csopaki strand területén lévő körülbelül 80 éves tölgyfát megrongáló elkövető azonosítása és elfogása érdekében.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen tettes ellen, aki 2022. november 20-át megelőzően Csopakon a strand területén álló, megközelítőleg 25 millió forint eszmei értékű tölgyfát megrongálta, mely cselekmény várhatóan annak kipusztulását eredményezi.

Fotó: Ambrus Tibor

Az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

 

 

A díj összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon, illetve hívja a 87/482-288-as, vagy a díjmentes 112-es segélyhívó számot, tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát!

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!:


 

Forrás: veol.hu
Nyitókép: Ambrus Tibor

 

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva