likeBalaton.hu | 2023.10.02. 10:00
Panorámás csopaki ház 325 millióért eladó
Egy ingatlan el tudja magát adni azzal, hogy jó helyen van, vagy azzal, hogy pont úgy néz ki, ahogy szeretnénk. És van ez a csopaki ház, ami mindkettőt hozza egyben, és gyakorlatilag minden olyan megtalálható benne, amire szükségünk van. Teraszok - igen, többesszám -, panoráma, pince, napelem, beépített fa bútorok, infraszauna. Élhető, szerethető, minden igényt kielégítő ház, akár két generációnak is.

Csopak „Rózsa dombján” található ez az igényesen megépített 3 szintes családi ház. Csodálatos panorámával és kellemes fekvésével egyedinek mondható. Az építmény rendkívül jó elrendezésű, praktikus és maximálisan figyelembe van véve a kényelem és a praktikusság. Az ingatlan körbe van kerítve, enyhén lejtős kertjében termő gyümölcsfák és díszfák, cserjék egyaránt megtalálhatók. Elektromos kapu és garázskapu van. Kellemes nagy teraszok biztosítják tavasztól őszig a kinti pihenést, feltöltődést.

A garázs 2 autó részére lett kialakítva, a garázsból meglehet közelíteni, belső lépcsőn a lakószintet. A pince szinten ami 102 m² nagyságú található a ház gépészete, kazánház-gáz kazán, meleg vizet a napkollektor biztosítja. Található itt barkács – műhely, tároló szoba, bor tároló. A lakószint 150 m² nagyságú. Itt 2 hálószoba, konyha, nappali, étkező, WC, 2 fürdőszoba található. Az emelet 98 m² nagyságú. Összesen a ház 5 hálószobás. A házban az étkező, a konyha, a könyvtár sarok kiemelt figyelemmel lett kialakítva, hiszen mindhárom helységből csodálatos rálátás van a Balatonra. Igényes beépített fa bútorok, tárolók, infra szauna, 3 rétegű ablaküvegek, hang és hőszigetelt nyílászárók emelik a ház minőségi besorolását. Kérem, ha elnyerte tetszését az ingatlan keressen bizalommal. A házban kialakított kis apartman lehetővé teszi két generáció részére is az ott lakást..”[…]

További igényes házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva