viharjelzés: nincs
16°
K
1 km/h
Csopak strand
Csopak Örkény István sétány 1
Megosztom
Családbarát és Intelligens strand! Mindkét minősítésnek megfelel a Balaton egyik legszebb és legkedveltebb strandja, az évente új fejlesztésekkel bővülő csopaki strand.

A csopaki strandon 530 m-es hosszúságban homokos, biztonságos, fürdésre kijelölt vízfelület fogadja a strandolni vágyókat. A parton 15 000 m2 zöldterület, gyermekek részére jól felszerelt játszóterek, kabinok, hideg-melegvizes zuhanyzók, valamint a sportolni vágyók részére strandröplabda pálya és egyéb sportolási lehetőségek állnak rendelkezésére.

A strand előtti közel 1000 férőhelyes parkoló ingyenes. A strandon belül éttermek, élelmiszerbolt, újságos, óriáscsúszda és több más kiszolgáló egység áll a vendégek rendelkezésére.
A kialakított homokföveny kisgyermekes családoknak ideális.

Díjtalan szolgáltatások:
– ingyenes parkolási lehetőség
– animációs programok
– elsősegélynyújtás, vízimentő-szolgálat
– közös öltözők
– hidegvizes szabadtéri zuhanyzók
– WC használat.

A strand május közepétől szeptember elejéig fizetős strand.
Belépőjegyet a pénztári órákban 07:00 – 19:00 -ig kell váltani a rendelkezésre álló 3 pénztárnál.
16.00 órától kedvezményt adnak a jegyárból. Strandbelépők és szolgáltatások árának kiegyenlítésére bankkártyát és SZÉP kártyát elfogadnak. A strand Balaton Best Card elfogadóhely.
Nyitvatartási idő után szabadstrandként működik!

A viharjelzést a meteorológiai szolgálat fényjelzéssel üzemelteti. Nyitvatartási időben hangosbemondón keresztül figyelmeztetik a strandoló vendégeket.

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva