Sonline.hu | 2023.01.19. 10:00
A téli Balaton legnagyobb kulináris rendezvényére készül Fonyód
Várják a csapatok jelentkezését a Fonyódi Kolbászfesztiválra, ahol nem csak kolbászt lehet jól tölteni, de az időt is.

A Zákányi Kálmán Sportcsarnok levegőjét, ezúttal nem izzadtságszag, hanem isteni kolbászok illata tölti meg február 10. és 12. között, ugyanis ekkor tartják a 13. Fonyódi Kolbászfesztivált. Lesz ott minden, mi szem-szájnak ingere, s még annál is több!

Két színpad – hazai sztárok

Két színpadon váltják egymást a fellépők, akik gondoskodnak arról, hogy ne csak jól lakjon, aki a kolbászok rengetegében kalandozik, de jó is legyen a hangulata. Fellép a legendás Soho Partyból ismert DJ Náksi, de Fonyódon zenél majd Peat Jr.&Fernando Sheelával kiegészülve, a Rio, Silver.

Repül majd a pöttyös labda Dévényi Tibi bácsi jóvoltából, és lesz pöttyös kendő is, hiszen Nagy Feró is színpadra lép a kolbászfesztiválon.

De a fiatal korosztály kedvence Regán Lili is részt vesz a téli Balaton legnagyobb gasztronómiai rendezvényén és Somogyba látogat ismét Lotfi Begi, aki magával hozzá Kollányi Zsuzsit is. A közönségkedvenc Delta zenekar bulija is jó szórakozást és önfeledt táncot ígér, s ne feledkezzünk meg Rudán Joe koncertjéről. A legnagyobb slágereket pörgeti majd Dj. Dominique, valamint gondoskodnak arról, hogy egy percig se maradjon a közönség zene nélkül DJ Forkman és DJ Tib.

Korlátozott számban várják csapatok, baráti társaságok, egyesületek jelentkezését a már hagyományossá vált szombati kolbásztöltő versenyre.

A fesztiválon helyet kapnak a legjobb magyar kézművesek portékái és bemutatói a termelői piacon.

Forrás: sonline.hu

Nyitókép: Németh Levente/sonline.hu

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva