Mihály Szilvia | 2019.07.07. 12:05
Elcsábították Kázmért, a Balaton-átevezés kedvenc unikornisát
Egy balatoni naplementében semmi sem lehetetlen, akkor is rád találhat a szerelem, ha nem is számítasz rá. Ez történt Kázmérral, a Balaton-átevezés sztárjával is Fonyódon, mutatjuk videóinkon a legromantikusabb pillanatokat!

A Balaton-átevezés egyik kedvence kétségkívül a Sup Port Fonyód unikornisa volt. Kázmér, bár nem teljesítette a 9 km-es távot, mégis a legtöbbet fotózott vízi alkalmatosság volt a hétvégén.

Fotó: Magyar Kajak-Kenu Szövetség

Az átevezés után kora este a parton már nem volt túl nagy nyüzsgés, kellemes konga zenére relaxáltunk, és figyeltük a naplementét. Kázmér a vízen tette ugyanezt.

Néhány SUP-os nem fáradt el a Balaton-átevezésen, ők naplemente túrára indultak, és csak a távolból láthatták, ahogy egy csinos unikornis lány megkörnyékezte a fonyódi bázis fenegyerekét. Elolvasod a naplemente túrás beszámolónkat, vagy inkább Kázmér szerelmi ügyeire vagy kíváncsi?

És már robbant is a szerelembomba, nézd, milyen cukik:

Az unikornis fiú további esti kalandjairól már nincs információnk, de napközben egész nyáron találkozhatsz vele a Fonyódi Kutyás strand melletti SUP bázison. Imádják a kutyusok is:

Te milyen őrült strandeszközzel jössz a Balcsira?

Készítette: Mihály Szilvia

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva