likeBalaton.hu | 2022.10.16. 08:00
Összefogtak, és a fonyódi mentősök maguk építettek kerítést
A fonyódi mentősök szeretik csinosítani munkahelyük környékét. Legutóbb sajátkezűleg varázsolták újjá a mentőállomás kerítését, melyhez helyi felajánlást is kaptak.

A fonyódi mentősök szeretik szépítgetni munkahelyük környezetét. Mint írták, a mentőállomást a második lakhelyüknek tekintik.

Egyik évben szőlőt ültettek, a következő évben autóbeállót építettek, később pedig az elhunyt kollégák emlékére még egy kopjafát is állítottak az udvarban.

A fonyódi mentősök kerítését megrágta az idő vasfoga

Úgy tűnik, hogy a fonyódi mentősöknek köszönhetően tipp-topp lett az egész mentőállomás. De egy dolog még visszamaradt. Szerették volna kicserélni az 50 éves kerítést is.

A fonyódi mentősök szeretik csinosítani a munkahelyük környékét.

A fonyódi mentősök szeretik csinosítani a munkahelyük környékét, amihez most felajánlást is kaptak
Fotó: facebook/Fonyód Mentők

Most a mentősök kaptak segítséget

– Ezzel kapcsolatban megkeresett bennünket Szerdahelyi Áron, a fonyódi Kertbarátok Boltja tulajdonosa, s felajánlotta a vadonatúj, szép füves területünkhöz, fenyőfáinkhoz, virágainkhoz illő zöld kerítésdrótot, teljesen ingyen és bérmentve – írták a közösségi oldalon, majd hozzátették, ha ez nem lett volna elég, a támogató még házhoz (mentőállomáshoz) is szállította az alapanyagot. Ezzel a nagylelkű felajánlással lehetővé tette, hogy még szebb, és zöldebb környezetben végezhessék a feladataikat.

A napokban a mindenhez értő bajtársak földmunkát, lakatosmunkát és festést végeztek, így sikerült felállítani a kerítést. Mint írták, két munkatársuk szakács vénával rendelkezik, így remek szarvaspörkölttel lepték meg kollégáikat.

 

Nyitókép: Facebook/Fonyód Mentők

 

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva