Krausz Andrea | 2023.05.26. 16:01
Vonattal ütközött egy személyautó Fonyódnál – lassul a közlekedés
A tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki egy embert a gépkocsiból pénteken délután. A helyszínelés végéig Fonyód és Lengyeltóti között pótlóbuszok szállítják az utasokat. jelentősen megnövekszik az eljutási idő a Kaposvár-Fonyód vonalon.

Vonattal ütközött össze egy személyautó Fonyód térségében – írta a katasztrofavedelem.hu pénteken 15 óra 30 perc után.

A gépkocsiba egy ember beszorult, akit a balatonboglári önkormányzati és fonyódi önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A MÁV azt írja, Fonyód előtt egy fénysorompós vasúti átjárónál személygépkocsival ütközött a Kaposvárról Győrbe 14:15-kor elindult Helikon InterRégió (IR 9606). A baleset bekövetkeztekor a fénysorompó jól működött, tilos jelzést mutatott. A vonaton senki nem sérült meg.

Jelentősen megnövekszik az eljutási idő a Kaposvár-Fonyód vasútvonalon

A helyszínelés végéig Fonyód és Lengyeltóti között pótlóbuszok szállítják az utasokat. A pótlóbuszok várhatóan 16:15-re érkeznek a helyszínre. A délutáni órákban jelentősen megnövekszik az eljutási idő a Kaposvár-Fonyód vonalon.

Frissítés!

Fonyódnál befejezték a helyszínelést, Fonyód és Lengyeltóti között újraindult a vonatközlekedés, már nem kell pótlóbuszra átszállni. A Fonyód-Kaposvár vonalon fokozatosan, az esti órákra állhat helyre a vonatközlekedés. – közölte a Mávinform.

Nyitókép: Illusztráció/Krausz Andrea/likeBalaton.hu

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva