Arany Gábor / zaol.hu | 2022.10.27. 08:00
Felmondtak a gyenesdiási albérlőnek, a tulaj súlyos sérüléseket szenvedett
Balatoni albérletének felmondása miatt a nekivadult férfi fejberúgta és késsel fenyegette a tulajdonosokat, hamarosan bíróság előtt felelhet tettéért.

Fejberúgta és késsel fenyegette áldozatát

A Zala megyei főügyészségi sajtószóvivő, dr. Pirger Csaba által ismertetett történet vádlottá lett főszereplője, egy 1983-ban született svájci állampolgárságú férfi 2021. november 15-én dél körül jelent meg Gyenesdiáson az általa korábban bérelt Ady utcai ingatlan udvarában. A megszűnt bérlés miatti felmondását követően az ingatlan átadásakor a férfi szóváltásba keveredett az ingatlant bérbeadó asszonnyal, és a vita hevében a nőt a hajánál fogva a földre rántotta, majd a földre került áldozatának az arcába rúgott miközben hangosan szidalmazta.

A felesége védelmére az udvarra kilépő férj láttán a bántalmazó kiment az utcán parkoló kocsijához, kést vett magához, visszatért a házhoz és a házaspárt megfenyegette, miközben a késsel feléjük hadonászott. Az asszony ekkor zsebéből könnygáz sprayt vett elő és közeledő vádlott irányába fújt, mire a támadó távozott. Az asszony a bántalmazásban nyolc napon túl, négy hét alatt gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A Keszthelyi Járási Ügyészség testi sértés miatt emelt vádat a svájci férfi ellen.

Nyitókép: shutterstock
Forrás: zaol.hu

Tömegközlekedéssel is eljuthatsz a Balatonra! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!



:


Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva