Mihály Szilvia | 2021.12.07. 08:00
A karácsonyi pulcsi versenyt a balatoni bocik nyerték
Ezt látnod kell! Karácsonyi pulóveres Jersey bocik kívánnak neked boldog karácsonyt, akár örökbe is fogadhatod őket.

A Balaton közeli Nemesbükön találkoztunk a nem mindennapi karácsonyi pulcsis cukiságokkal. Kürtőskalács, mézeskalács, ünnepi fények és ropogó tűz, karácsonyi dalok várták a látogatókat, mint minden adventi vásárban. Korosa András farmján nemcsak a házigazda és a vendégek sétálgattak karácsonyi pulcsiban, a bocikra is kötött pulcsit húztak.

Pulcsis jersey bocik
Fotó: Mihály Szilvia

Fogadj örökbe egy boldog bocit!

Az őstermelő a jersey-t a „tehenek Rolls-Royce-ának” tartja. A Korosa-birtok szabadtéri lakói annyira okosak, hogy András név szerint szólítja be őket fejésre. A fajta teje rendkívül jó minőségű, magas a szárazanyag- és zsírtartalma, így kifejezetten alkalmas sajtkészítésre. A fiatal sajtkészítő pedig családtagként tekint a nála élő állatokra, elképzelhetetlen, hogy az ő udvarából bármelyik állat vágóhídra kerüljön.

Minden állat családtag
Fotó: Mihály Szilvia

Ha támogatni szeretnéd a bocik és tehenek életét, fogadj örökbe egy állatot, vagy lepd meg valamelyik családtagodat egy örökbefogadói oklevéllel.

Ne izgulj, a négylábúak nem költöznek hozzád,

az örökbefogadott kedvenc továbbra is a Korofarmon fog élni. Látogathatod, segíthetsz a név választásában amikor borja születik, részt vehetsz az örökbefogadók nyílt napján. A befolyt támogatásokból szénát és abrakot vesznek. Több támogatói csomagból lehet választani, az oklevél, valamint a programok mellett sajtcsomag is jár a jelképes gazdának.

Nézd, milyen cukin ugrándoznak a bocik karácsonyi pulcsiban, melyiknek lennél a gazdája?

Mutatjuk képeinket:

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva