Varga Lívia / zaol.hu | 2021.03.09. 16:00
Átmenetileg bezárt a Festetics Fürdőház terápiás részlege
Március 8-án az aktuális járvány­ügyi intézkedések miatt felfüggesztette az üzemelést a hévízi Festetics Fürdőház terápiás részlege, tájékoztatott közösségi oldalán az önkormányzat. Az újranyitás időpontja a további kormányzati döntések függvénye.

A Fedett Fürdő és Terápiás Centrum a járványügyi előírásoknak megfelelően március 8-át követően is üzemel, várja a gyógyulni vágyókat.
Belépés a Festetics tér felől lehetséges, a főbejáraton, kézfertőtlenítést és testhőmérséklet-mérést követően, továbbá annak, aki az elmúlt 14 napban nem járt az intézményben, kötelező kitölteni egy Covid-fertőzéssel kapcsolatos kérdőívet. Védőmaszk viselése továbbra is kötelező az egész épületben.

A Fedett Fürdő és Terápiás Centrum a járványügyi előírásoknak megfelelően továbbra is üzemel
Fotó: Varga Lívia

A terápiás centrum valamennyi kezelése igénybe vehető 7 és 15 óra között, a medencetéri gyógyfürdő és szolgáltatásai (súlyfürdő, víz alatti gyógytorna) kivételével, ezek átmenetileg szünetelnek.
A járóbeteg-ellátás keretein belül a szakrendelésekre, a laboratóriumba és a röntgen diagnosztikai vizsgálatra a telefonos előjegyzés zavartalanul működik.

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva