Péter B. Árpád / zaol.hu | 2022.02.06. 14:00
Rózsaszín úszógumikkal várják Hévízen a bicikiversenyt
A fürdőváros gőz­erővel készül a májusi Giro d’Italiára, amelynek egy hazai szakasza Hévízt is érinti. A szervezők szeretnék emlékezetessé tenni azt a néhány percet, amely alatt a mezőny átszáguld a városon.

– A közvetítés során bemutatják majd az útvonal mentén fekvő településeket is, így Hévízre, kiemelt desztinációként, komoly figyelem jut – mondta Pálffy Tamás, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. igazgatója.

A tervek szerint a Hévízi-tavon pink színű úszógumikat helyeznek el, amelyek a város nevét formálják majd, az egyik teraszon, illetve a járdán és a fürdőn belül pedig spinningesek tekernek május 8-án.

Fotó: Mihály Szilvia

Itt olvashatsz arról, milyen egy spinning verseny a tónál.

Az is felmerült, hogy pomponlányok köszöntsék a résztvevőket. A Festetics-fürdőház előtt szelfipontot állítanának fel, ahol egy rózsaszínű kerékpár előtt lehet majd fotóz­kodni.

– A közvetítésben Hévízre egyértelmű figyelem jut, ami marketingszempontból rendkívül fontos a város számára – szögezte le Pálffy Tamás.
Karádi Szabolcs, a Teker Egyesület elnöke már 26 Giro d’Italián járt, most pedig a tapasztalatait osztotta meg a tanácskozás résztvevőivel. – Ez nem „csupán” egy sportesemény, hanem egyben turisztikai bemutató is, alkalom arra, hogy a várost és a Tófürdőt népszerűsítsük.

Kóstoltad már a hévízi Giro sütit?

Fotó: Mihály Szilvia

150 millió tévénéző kíséri figyelemmel a közvetítést, így ez hatalmas lehetőséget jelent Hévíz számára.

Nyitókép: Illusztráció / shutterstock
Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva