Mihály Szilvia | 2018.12.06. 18:00
Szökj el az ünnepi készülődés közben Hévízre
Fogalmad sincs még, mi legyen a karácsonyi menü, és mikor fogod becsomagolni az ajándékokat? Van egy ötletünk! Szökj el néhány barátnős napra Hévízre, töltődj fel energiával, és könnyedén veszed az ünnepi akadályokat!

A Hévízi-tóban decemberben is fürödhetünk, igazán egyedi strandélményben lehet részed, ha kiszakadsz a hétköznapokból és az ünnepi készülődésből egy-két napra.

Hívd el egy barátnődet is, és lazuljatok, töltődjetek fel energiával, hogy jobban bírjátok a karácsonyi feladatokat. Az ünnepi díszek és a bevásárlás várhat egy kicsit, és hidd el, újult erővel mindennel gyorsabban elkészülsz majd.

A Hévíz-tó körül sétálva egy különleges energiaáramlás részese lehetsz, a tó feletti páraréteg, a tavirózsák látványa valódi adventi mesevilágba repít.

Fotó: Tourinform Hévíz

Nézd meg az alábbi videót, és már vegyél is ki néhány szabadnapot! Ne legyen lelkiismeret furdalásod, a teendők megvárnak otthon. A termálvízben biztosan nem jutsz a hét törpe egyikének, Hapcinak a sorsára, aki folyton tüsszög télvíz idején.

Az ünnepi időszakban koncertek, forralt bor és kürtöskalács vár a Festetics téren, ahol a város csodaszép karácsonyfája is megtekinthető.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva