Kisalfold.hu | 2023.04.26. 12:00
A négyszeres Tour-győztes Froome is teker a Balatonnál
A 44. Tour de Hongrie programja május 9-én, 18:30-kor egy ünnepélyes csapatbemutatóval indul Keszthelyen, a Festetics-kastély festői környezetében. Az eseményt az M4 Sport élőben közvetíti.

Az eseményen bemutatkozik a Magyar Körverseny 22 résztvevő csapata, köztük kilenc, a kerékpársport elitjébe tartozó WorldTeammel.

Ewan és Froome hazánkban teker a 44. Tour de Hongrien
Forrás: Kisalföld

A kastélykertben tiszteletüket teszik majd a verseny legnagyobb sztárjai, így a négyszeres Tour de France-győztes Chris Froome (Israel – Premier Tech), a regnáló Európa-bajnok Fabio Jakobsen (Soudal Quick-Step), az olimpiai ezüstérmes Jakob Fuglsang (Israel – Premier Tech), a Tour de France pontversenyének győztese, Sam Bennett (BORA – Hansgrohe), illetve a háromhetes szakaszgyőzelmek tömegével rendelkező Caleb Ewan (Lotto Dstny) és Dylan Groenewegen (Team Jayco AlUla). A rendezvényen természetes a magyar bringásokkal is találkozhatnak az érdeklődők, köztük Dina Mártonnal, Peák Barnabással, Kusztor Péterrel, Móré-Gosselin Olivierrel, Lepold Zoltánnal, illetve az Epronex és a magyar válogatott versenyzőivel.

 

Keszthelyre tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: kisalfold.hu
Nyitókép: Tour de Hongrie – hivatalos

 



 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva