likeBalaton.hu | 2023.09.18. 16:00
Davis-kupa, Keszthely: a teniszverseny legjobb képei
Galéria: szeptember 15-16-án rendezték meg a Davis-kupát az új, keszthelyi Helikon Teniszcentrumban.

Szeptember 15-16-án rendezték meg a Davis-kupát a frissen átadott, keszthelyi Helikon Teniszcentrumban.

A mérkőzéseket követően Nagy Zoltán kapitány elmondta, hogy nem volt kétséges a hazai siker, miután a magyarok 4-0-ra legyőzték Törökországot a tenisz Davis Kupa keszthelyi osztályozóján, így februárban selejtezőt játszhatnak a DK-döntőbe jutásért.

Keszthely, 2023. szeptember 16.
Füle Mátyás játszik a török Ergi Kirkin ellen a tenisz Davis Kupa Magyarország – Törökország osztályozójának egyéni mérkőzésén a keszthelyi Helikon Teniszcentrumban 2023. szeptember 16-án.
MTI/Czeglédi Zsolt

 

– Elégedett és büszke vagyok, ráadásul szettet sem vesztettünk. Hoztuk a papírformát, de nem volt olyan könnyű, mint ahogy az eredményből gondolná valaki. Egy ilyen párharcnak, ahol mi vagyunk az esélyesek, mindig nehéz az eleje, de Fábi tegnapi diadala után egyre könnyebb volt a kispadon ülnöm. Végső soron nem volt kétséges, hogy melyik csapat a jobb – összegezte a keszthelyi verseny tapasztalatait és eredményeit a tavaly kinevezett szakvezető.

– A csapat belső chat-csoportja a „nandorfehervar2023” nevet kapta utalva a magyar történelem egyik legfényesebb diadalára. Azt gondolom, ehhez méltóan szerepeltünk Keszthelyen

– árulta el a kapitány.

– Szakmailag a salak volt a megfelelő borítás, ami kicsit más taktikát igényel, mint a kemény pálya, és ennek megfelelően készültünk. A héten ügyeltünk arra, hogy az elvégzett munka mellett mindenkiben meglegyen a komfortérzet, ügyeltünk az egyéni igényekre is, úgyhogy nyugodt szívvel vártuk az összecsapást. Örülök, hogy a srácok végig uralták a meccseket – részletezte Nagy Zoltán.

Keszthely, 2023. szeptember 16.
Marozsán Fábián (j) és Valkusz Máté játszik a török Altug Celikbilek és Cem Ilkel ellen a tenisz Davis Kupa Magyarország – Törökország osztályozójának páros mérkőzésén a keszthelyi Helikon Teniszcentrumban 2023. szeptember 16-án.
MTI/Czeglédi Zsolt

 

Nézd meg a keszthelyi teniszverseny legjobb fotóit a kép alatti galériában

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva