Benedek Bálint / zaol.hu | 2022.10.22. 12:00
Kabátok között válogathatnak a rászorulók Keszthelyen
Két empatikus keszthelyi fiatal jóvoltából meleg kabátok várják a rászorulókat október közepétől a Szent Erzsébet Alapítvány Bakacs utca 10. szám alatti telephelyén.

Kabátok ruhaállványon

Galamb Dóra személyi edző és jó ismerőse, Török Marcell még három évvel ezelőtt döntötte el, hogy kihelyeznek egy ruhaállványt, melyre vállfára akasztott kabátokat raknak, ezzel segítve a nehezebb körülmények között élőket.

– A Facebookon láttuk, hogy más városokban fogasokra akasztott kabátokkal segítenek, mi ezt továbbgondolva az állvány mellett döntöttünk, ízléses megjelenést kölcsönözve az adományozásnak – mesélte Dóra. – Kicsit olyan, mintha egy üzletben sorakoznának a ruhadarabok, így könnyebb dönteni, átláthatóbb a kínálat. Kezdeményezésünkhöz az elmúlt időszakban sokan csatlakoztak és ajánlottak fel női és férfikabátokat. Kizárólag jó állapotban levő darabokat várunk, melyeket még az adományozó is felvenne…

Galamb Dóra és jó ismerőse Török Marcell a ruhaállvány előtt
Forrás: ZH

A visszajelzések jók, a rászorulók szívesen válogatnak a ruhák között, s mindig bővül a kínálat. A fiatalok kizárólag a kabátokra specializálódtak, hiszen az a céljuk, hogy senki se fagyjon meg az utcán. Az állvány egész télen kint marad, az akció tavaszig tart.

Tömegközlekedéssel is eljuthatsz a Balatonra! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!



:


Forrás: zaol.hu

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva