likeBalaton.hu | 2022.07.17. 14:00
Nagyban zajlanak a próbák az Omega Szimfonik koncertre
Fotókkal üzentek a keszthelyi Omega emlékkoncert zenészei!

Lesz idén nyáron egy különleges este, ami megtelik emlékekkel – július 24-én Keszthelyen, a Festetics-kastély varázslatos parkjában újra felcsendülnek olyan legendás dalok, mint a Gyöngyhajú lány, az Ezüst eső, vagy a Hajnali óceán. Egyetlen koncert erejéig összefog a hazai zenészvilág egy jelentős csoportja, ismert és elismert énekesek, muzsikusok, zeneszerzők, hogy méltó emléket állítsanak a világszerte egyik, – hacsak nem a legkedveltebb és legtöbb ihletet adó magyar csapatnak, az Omegának.

Miklósa Erika és Bolyki Balázs

„Kiválasztottunk 16 lírikus dalt, ezeket szimfonikus verzióra hangszerelve, hét nagyszerű művész segítségével, valamint a Bolyki Balázs Soul&Gospel énekkórussal egy közel két órás koncerten adjuk elő. Az este vendégei, Dolhai Attila, Király Linda, Miklósa Erika, Roby Lakatos, Szabó Győző, valamint Bolyki Balázs és Lepés Gábor „Lepe” lesznek. A 120 perces koncert házigazdája – hatalmas megtiszteltetés – Jordán Tamás, a Nemzet Színésze lesz. A szimfonikusokat pedig olyan nagyszerű zenekarokból verbuváltuk, mint a Magyar Rádió Zenekara, a Liszt Ferenc Kamarazenekar illetve a Budapest Schoring.”

Király Linda, Szabó Győző és Bolyki Balázs

A közös próbák pedig már gőzerővel zajlanak – hiszen kevesebb mint tíz nap múlva mindennek tökéletesnek kell lennie, hogy a keszthelyi kastély-park koncert őszinte tisztelgés lehessen a legendás zenekar emléke előtt – Király Linda, Miklósa Erika, Bolyki Balázs és Szabó Győző pár közös fotóval üzent.

Fotó: Omega hivatalos

Fotó: Omega hivatalos

 

Forrás: Omega hivatalos
Nyitókép: Omega hivatalos

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva