Keszey Ágnes | 2021.06.12. 10:00
Nyitnak a keszthelyi strandok
Szombattól már várják a vendégeket a keszthelyi strandok, a Városi Strand pedig néhány nap múlva egy nagy attrakcióval, egy hatalmas vízi játszótérrel is várja a vendégeket.

A Városi strand hátsó részén már a tóban van az a hatalmas vízi élménypark, melyen a vendégek június 15-től már játszhatnak, szórakozhatnak. Strandolni pedig már korábban is lehet, hiszen a város három strandja, a Városi, a Libás és a Helikon szombaton megnyit, a kutyás strand pedig már néhány napja nyitva tart.

Mindegyiken újdonságok várják a vendégeket az idei szezonban. A három strandon mintegy 180 millió forintos ráfordítással történtek fejlesztések. A Városi strandon jelenleg is zajlanak a munkálatok, de olyan területen, ahol ezek nem zavarják a vendégeket.

A fejlesztéseket ismertetve Nagy Bálint polgármester elmondta, hogy a fürdőhelyeken megújultak a vizesblokkok, a fogadóépületek, az öltözők -melyekből újak is épültek – s új sétányok is létesültek. A Városi strandon pedig néhány nap múlva, egészen pontosan június 15-től egy új attrakció is vár a fürdővendégekre- ez majd külön belépőjegy megváltásával vehető igénybe.


– Ez a A Balaton egyik legnagyobb, közel 1800 négyzetméteres WaterPlay nevű vízi élményparkja, ami talán az egyik leglátványosabb fejlesztés lesz az idei nyári szezonra. Emellett a főszezonra megújul a lakók kérésének megfelelően a városi strandon már korábban elavult állapotba került csúszda is, oda is nagy szeretettel várjuk az érkezőket. Nagyon komoly előkészületek zajlanak már az év elejétől annak érdekében hogy a keszthelyi Balaton-partot teljes szakaszában úgy tudjuk megújítani hogy minél több – ma még lezárt – közvetlen Balaton-parti szakaszt tudjunk megnyitni a lakók, illetve az idelátogatók előtt – vetítette előre a következő fejlesztéseket Nagy Bálint.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva