Indoor Sörfesztivál – korlátlan sörkóstolás a Helikonban | Keszthely
Helyszín Keszthely, Mikus Gyula Sétány 5
Az INDOOR SÖRFESZTIVÁL, Magyarország egyetlen téli sörfesztiválja augusztus 25-én és 26-án a Balatonra költözik a csodálatos panorámájú Hotel Helikonba! Balatoni jelszó: KORLÁTLAN SÖRKÓSTOLÁS!
Az Indoor Sörfesztiválon pironkodás nélkül megmutathatod, ki a legnagyobb sörkedvelő a vidéken. A családi heppöningre APA is hivatalos, és hozza magával az egész rokonságot: IPA és STOUT nagybácsi is alig várja a találkozást!
A művészlelkekről sem feledkeztünk meg: kézműves nedűk sokasága sorakozik fel az izgalmas multikulti közegben: magyar, cseh, német, angol és belga sörök várnak egy egész hétvégén a Hotel Helikonban.
Immár a hagyományok jegyében, Katona Csaba, a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézet történésze szolgál kultúrtörténeti adalékokkal, illetve tart sörivó versenyeket.
És ha már ezt ilyen jól kifőztük: a különleges italok mellé különleges ételek is dukálnak. A sörkorcsolyák gasztronómiai mélységeibe ássuk bele magunkat péntek és szombat este is.
A több mint 100 féle csapolt sört 1-2dl-es kóstoló adagokban kapjátok majd.
Ráadásul a belépőért cserébe végtelen sörömökben lesz részed: kóstoló kelyheddel annyi kis- és nagyüzemi sörkülönlegességet kóstolhatsz végig, amennyi csak beléd fér. Ráadásként A Hotel Helikon séfjei által készített sörkorcsolyákkal csillapíthatod étvágyad, ugyancsak korlátlanul. 🍺

🔹 Elővételi napijegy augusztus 25-re: 11.990 Ft – korlátlan sörkóstolással és ételfogyasztással
🔹 Helyszíni napijegy augusztus 25-én: 14.990 Ft – korlátlan sörkóstolással és ételfogyasztással
🔹 5 fogásos sörvacsora augusztus 26-ra: 23.490 Ft
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva