likeBalaton.hu | 2023.08.23. 09:00
Kiderültek a Kőröshegyi völgyhídon történt horrorbaleset részletei / videó
A Kőröshegyi völgyhíd nem csak lenyűgöző látványosság, de sajnos az egyik legveszélyesebb szakasz az autópályán. A múlt héten egy súlyos baleset rázta meg az itt közlekedőket, amelynek részletei mostanra váltak teljesen világossá.

A baleset előzménye egy műszaki hibás Opel volt, amely a híd közepénél megállt. Az autó utasa, aki nem sokkal a baleset előtt kiszállt, az életét köszönheti ennek a döntésnek. Mint kiderült, az autóban maradt sofőr is csodával határos módon csak kisebb sérüléseket szenvedett, annak ellenére, hogy egy kamion az autót a szalagkorláthoz préselte.

Az esetről készült fotók tanúsága szerint az autóban ülő sofőrt ki kellett szedni az autóból, mivel az üzemanyag folyt.

Az autópálya kezelője, az MKIF Zrt. közleményében rámutatott, hogy a baleset idején az elakadásjelző háromszög nem került kihelyezésre, az utasokon nem volt láthatósági mellény, és néha még vissza is ültek az autóba. A kamion érkezésekor az autón kívül tartózkodó személy gyorsan felmászott a szalagkorlátra, míg az autóban ülő sofőr kimenekült a roncsok közül.

A baleset pontos körülményeit a híd kamerái rögzítették, amelyek a híd teljes területét lefedik. A felvétel tanulsága, hogy milyen fontos az elővigyázatosság és a biztonsági előírások betartása, különösen az autópályán.

 

A baleset sokkoló volt, de emlékeztetőül szolgál mindannyiunk számára, hogy milyen gyorsan változhat meg az élet egy pillanat alatt. A biztonság mindig az első!

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva