ÚJ IDŐPONTBAN! - KŐFESZT 2020 - A nyugalom fesztiválja
Helyszín Kővágóörs,
Időpont
A Kővágóörsi Művészeti Napok 2020-ban augusztus 27-29-ig kerül megrendezésre a Káli-medence több településén.

A tavalyi rendezvény sikerén felbuzdulva 2020-ban is lesz Kőfeszt!

A Kőfeszt célja egy csendes, nyugodt, beszélgetős, minőségi, valóban összművészeti fesztivált, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy Kővágóörs és az egész Káli-medence visszakerüljön a kulturális térképre.

Idén a fesztivál a Káli-medence összes településére kiterjed: Kékkút, Mindszentkálla, Szentbékkálla, Köveskál, Balatonhenye és Kővágóörs is programok sorozatának ad helyet. A kínálatban szerepel irodalmi műsor, könnyű, komoly és népzenei koncertek, kiállítások, kerekasztal-beszélgetések, gólyalábas utcai komédiások, és bábosok előadása.
Látható lesz majd Lázár Csaba, Kálloy-Molnár Péter, a Csík zenekar, Szarka Tamás és a Ghymes együttes, a Ladánybene27, a Fonó zenekar, az Erdőfű zenekar, a Magos zenekar, Fanyűvő játszóház, a Blues Brigantik, a Belvárosi Betyárok, Hideg Anna Ördöngösfüzesről és Navratil Andrea.

Kísérőrendezvényként pedig június 3 és 5 között megrendezik a Trianon 100 emléknapot, amelyre a 100 esztendővel ezelőtt elcsatolt országrészekből hoz mintegy 250 diákot (és ugyanennyi anyaországit), akiknek háromnapos Balaton-élményt kínál.

Nyitókép: Facebook/Kőfeszt

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva