ripost.hu | 2021.09.03. 17:21
Rúzsa Magdi interjút adott nekünk – hármas ikreket vár
Rúzsa Magdi a Paloznaki Jazzpikniken adott interjút lapunknak. Akkor még nem sejtette, amit ma már tud: hármas ikreket vár.

A magánéletéről ritkán nyilatkozó Rúzsa Magdi most kivételt tett, és élete legnagyobb örömhíréről beszámolt. A boldog házaspárt meglepetésként érte, hogy egyből három picivel fog bővülni a családjuk, hiszen csak épp belekezdtek a babaprojektbe.

– Három kicsi lélek is egyszerre minket választott

– nyilatkozta az énekesnő.

Rúzsa Magdi a közelmúltban a Paloznaki Jazzpikniken interjút is adott a likeBalaton.hu-nak.

Itt találod a Magdival készített interjút.

Az aranytorkú énekesnő családjában nem ez lesz az első ikerterhesség. Mivel azonban a terhesség alatt az első tizenkét hét a legkritikusabb, főleg ha egyszerre több baba is érkezik, ezért Magdi és férje, Vilmos megvárták ezt az időt, hogy a nyilvánossággal közöljék az őket ért csodát. A legutóbbi vizsgálat pedig kimutatta, hogy mind a három pici egészséges és szépen fejlődik. A szülők óvatossága nem változott, rendszeresen járnak vizsgálatokra, és Magdi elhatározta, hogy az utolsó hónapot kórházban fogja tölteni.

Rúzsa Magdi
Fotó: Nagy Lajos/Napló

 

– Nemrégiben a férjemmel úgy döntöttünk, belevágunk egy olyan kalandba, amire eddig nem éreztük magunkat készen. Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat. Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik. Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét – árulta el boldogan az énekesnő.

 

Forrás: ripost.hu
Nyitókép: Nagy Lajos/Napló

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva