likeBalaton.hu | 2023.09.09. 08:00
Paulina új klipjében Révfülöpön robban a szerelembomba
Igazi meglepetést tartogat Paulina új klipje, amelyet Révfülöpön forgattak.

Igazi meglepetést tartogat Paulina új klipje

A Mosoly című dal a szerelemről szól, de hamisítatlanul paulinás szemszögből. A dal érzelmességét még inkább kinyitja a szövegben is megjelenő motívum, és a hangszerelés is igazodik a hangulathoz.

– Igyekeztem izgalmasabb nézőpontból megfogalmazni a már milliószor leírt érzést. Azt hiszem, sokkal többet kéne mosolyognunk minden nap. Így született a van az a mosoly, ami sosem enyhül-sor, mert a szerelemtől ezt kell, hogy érezze az ember. Ráadásul én ilyen széles és felhőtlen vigyort, ami a kedvesem mellett az arcomra került, még sosem éltem meg. Amikor megmutattam neki a dalt, nagyon meghatódott. Többször vagyok inkább poénkodós hangulatban, ezért is volt olyan igazi, romantikus pillanat, amikor először hallotta az én nyelvemen, a zene nyelvén az érzelmeimet – mesélte az énekesnő.

Paulina új dalát a kedvesének írta, aki a klipben is szerepet vállalt

A klipet Vadas Gézával forgatta az énekesnő. A történetben Paulina a szerelemről ábrándozva lapozgat egy újságot, ott pillantja meg egy balatoni retro kertmozi hirdetését a Mosoly című film vetítéséről. Az ábránd aztán valósággá válik: Paulina egyszer csak abban a korban találja magát, amikor a film játszódik, és a plakáton látott főszereplő őt akarja meghódítani. Ami igazán különlegessé teszi a klipet, hogy a hódítót Paulina szerelme alakítja.

Bár nem színész, volt olyan kedves, vállalta a szereplést. A forgatás elképesztően jó hangulatban telt és nekem nagyon nagy boldogság, hogy együtt készíthettük a klipet. Tőle lett őszinte és igazi – mondta Paulina.

A Révfülöpön forgatott videóban egyéb apróságokat is elrejtettek, mint például a film plakátján szereplő dátum, ami Paulina és szerelme évfordulója.

– Igyekeztünk hangszerekkel is visszaadni az érzés könnyedségét és mélységét, az igazi balatoni, felszabadult, fagyitól csöpögő életérzést, amit a videóban is megörökítettünk

– fogalmazott Paulina.

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: Paulina hivatalos

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva