likeBalaton.hu | 2022.06.25. 09:00
A Plázson a hűsítő Balaton és ütős programok várnak
A nagy meleg elől érdemes a Balatonhoz menekülni. A siófoki Plázsnál a hűsítő habok mellett ezen a hétvégén is ütős partyk várnak.

R’nB és latin zenék a Music Teraszon

R’n’b és latin slágerek kedvelői sem maradnak program nélkül, őket a Music terasz várja. Szombaton egésznap Truesounds Music Vacation w/Argy, este pedig a Csávók és a Wannabe Beach party gondoskodnak a kikapcsolódásról.

Fotó: Plázs hivatalos

 

A Plázson már pénteken ajánlott ledobni a törülközőt

A csobbanás után esténként három párhuzamos buliba csöppenhetünk egy belépővel, hogy hibátlan legyen a hétvége indítása. Az Arénában ezen a nyáron is Metzker Viktória lesz a pénteki rezidens, aki minden alkalommal egy barátját látja vendégül a színpadon.


Fotó: Plázs hivatalos

 

A szezonnyitón KKevin lesz a partnere a táncoltatásban. A Clubban pedig most debütál az Octopus. Budapest népszerű techno polipja ezentúl minden héten várja a Plázsra a vendégeket. A nyitóbulin Janett és Envase (Ex-Bamboleo) játszanak.

 

A siófoki parton dübörögnek a legnagyobb partyzenék

Szombaton visszatér Siófok tengerpartjára a Truesounds Music csapata is, méghozzá az Afterlife kiadó idei legsikeresebb kislemezének producerével, a Tataki megálmodójával, Argy-val. Délutántól beach partyval, Leap Seconds, Whoisminka és LioZen segédletével melegíthetünk be az esti pörgésre, ahol 20:00-tól Argy, Peter Makto, Gregory S, és Justrice váltják majd egymást a dj pultban.

Fotó: Plázs hivatalos

 

Pumped Gabo is fellép a Plázs Arénájában

Az Arénába megérkeznek a CSÁVÓK. Hat teljesen különböző karakter, akik együtt a legbolondabb ganget alkotják és a legvadabb bulikat hozzák össze: Jauri, Joerjunior, Koósz Milán, Felus és Ciggi, a nyári showra Pumped Gaboval kiegészülve.

 

Wannabe Beach a legnagyobb retróslágerekkel

Aki pedig az időutazásra szavaz, az a Wannabe Beach-en ismét a kilencvenes és kétezres évek szivárványszínű gumipop mámorában találhatja magát. Június utolsó hétvégéjén is irány a Plázs.

 

 

 

 

 

Nyitókép: Plázs hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva